Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nebo si snad pan Petřík myslí, že když si koupí auto, že to je i majetkem jeho zaměstnanců? Že výrobky patří jeho zaměstnancům?

Zdroj: http://martinkavka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=567378

Tak tato otázka má svůj smysl toliko v systému římského práva. V rámci islámského či komunistického práva může tomu tak být. Ale ani v rámci českého práva tato otázka není zcela jednoznačně odpovězena. Pominu otázku, že si nemohu koupit ani auto se smrdícím výfukem, že s ním musím co dva roky na technickou kontrolu, ale co mě fakt štve, je, že se o auto musím dělit s manželkou, aniž jí zaměstnávám.

0 0
možnosti

Nejen soudruh Petřík, ale i spousta ostatních, trollí a trollí a trollí! Pravda a lež mají pro ně stejnou hodnotu. Konfabulují, vymýšlejí si, pomlouvají, hecují. Diskuse s nimi nemá smysl!

:-)

16 2
možnosti
Foto

Už jen to, že někoho chcete urazit oslovením "soudruh", je trolením. Tohle nevede ke smysluplné diskuzi, stejně jako oslovování "rudý", "bolševik", "kremrole", tykání apod. Faulováním je také odbíhání od tématu, diskutování osoby namísto tématu... Vyslovení názoru trolením není. Kdokoliv bude mít zájem podívat se třeba do diskuze pod dnešním článkem pana Petříka, musí uznat, že pan Petřík netrolí, naopak tam i jinde trolí jeho odpůrci včetně pana Kavky.

6 26
možnosti
Foto

Začínám se v tom ztrácet, pan Herman tvrdil, že setkal toliko s čelným představitelem významného světového náboženství, vy tvrdíte, že se setkal s "představitelem Čínou okupovaného Tibetu". S kým se to tedy pan Herman setkal na ministerstvu kultury?

5 10
možnosti
JV

Z určitého úhlu pohledu je pravda obojí. Mimochodem, docela mě děsí, že si vůbec někdo troufne diktovat ministrovi Vlády ČR s kým se smí a nebo nesmí setkat - lhostejno zda je to president, premiér, předseda senátu či ministr zahraničí.

17 0
možnosti
JH

J39o22s30e97f 33H37e28j43n92a

15. 11. 2016 18:10

Já Petrika ani neotevírám, občas se mu zašklebím. Je to ztráta času. Jak říkal můj oblíbený klasik Winter, pařez zůstane pařezem a vůl volem. To nezměníme. Navíc na Mašíny tady už kdysi plival i emeritní udavač. Jejich případ jistě není jednoduchý, skvěle jejich působení popsal Formanův scénárista v knize Zatím dobrý. Já třeba Hermana z řady důvodů moc nemusím, ale pokud říká pravdu, nebudu na něj plivat. Petřík je ovšem jiná kvalita!!;-O;-O;-O

21 0
možnosti
MK

Drahý Josefe, dříve jsem měl z Petříka srandu v diskusích apod. Dnes už si myslím, že je nutné brát tyto lidi vážně. Ne proto, že melou nesmysly, to by se člověk i zasmál, ale protože oni ty svoje nesmysly myslí vážně a naslouchá jím čím dím tím více lidí.

Jak jsem kdysi řekl, nemám strach z muslimu, ale z těch kteří je prosazují, nemá strach z komunistů, ale z těch co jim dávají hlas, nemám strach ze sociálního státu, ale z těch co mi vnucují se starat i o zdravé.

V poslední době mě děsí jedna věc, že komunisté a jim podobní přebírají konzervativní myšlenky a vím co se stane, až se dostanou k moci

17 0
možnosti
MD

Podcenujete pana Hermana. Jeho 'krizacke tazeni' vypovida o necem zcela jinem.

2 12
možnosti
JP

Pokud si uděláte časovou osu případu Brady, možná sám zjistíte, kdo lhal. Věřím vám, že se vám to nechce komentovat. Přestaňte se ohánět lidskými právy Číňanů, jeďte se tam podívat - budete asi zírat jak " vizír ".

5 11
možnosti
MK

Třeba na tom, že katolíci jsou tam pronásledováni, že Čína omezuje svobody Hong Kongu, že Tibet je okupovaný?

17 0
možnosti
JV

Pane Kavko, prozraďte mi, proč vy vlastně na pana Petříka reagujete? Musí vám být přeci jasné, že jakákoliv komunikace s tímto demagogem je absolutní ztrátou času a vynaložené energie. :-/

11 2
možnosti
MK

Možná to je ztráta času, ale proč to Petříkovi ulehčovat mlčením? Víte, moje rodina byla postižena řáděním komunistů a nejen tím co bylo v padesátých letech. Mého tátu chtěli zavřít i letech osmdesátých, kdy pěstoval nutrie, měli jsme skleníky, vykrmovali býky, doma se loupal česnek , česal heřmánek apod. a pak si můj otec dovolil koupit v hotovosti Moskviče. V hotovosti, a byl vyšetřován hospodářskou kriminálkou, kde na to vzal, zda nekrádal a nezcizoval majetek v socialistickém vlastnictví apod. A stejně jako Židé nechtějí, aby se zapomnělo na holocaust, tak ani já nechci aby se zapomenulo na tyhle věci, na to, co byl komunismus a aby si lidé uvědomili, že zatímco nacisty ve vládě by nechtěli, tak komunisty tolerují a přitom se jedná o stejnou smečku

30 2
možnosti
JV

J58i59r35i 53V10r96a15b75e14c

15. 11. 2016 17:31

KarmaR^

Pan Petrik je lidska bytost bet charakteru.Da se to napsat i jinak, ale neproslo by to!!;-O

18 1
možnosti
MK
JZ

J42a15n 32Z57i89e90g15l97e75r

15. 11. 2016 17:30

Zasloužená karma. :-)R^

15 0
možnosti
Foto

Karma. Já už vzdal komentování pana Petříka. Je to boj s větrnými mlýny.

15 0
možnosti
MK

Vzdát se, znamená uvolnit prostor. Boj proti komunistům nevzdám, i kdyby by mi naslouchal jeden jediný člověk na celém světě.

12 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky