Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma! Fakta jsou jednoznačná, přesto se vedení Evropy chová tak podivně. Stále víc mám dojem, že se jedná o záměr, i když konspirační teorie nemám rád. Před nedávnem byla ekonomická krize a politici křičeli o odpovědnosti a nutnosti šetřit veřejné finance, vyrovnané rozpočty ap. Dnes jim nevadí vydávat miliony eur na migranty a rozpočtovou politiku unie neřeší. Proč? Ani tlak voličů je nezneklidňuje a veřejnoprávní média šíří multi propagandu hodnou bolševika na vrcholu své slávy. U nás se islám schválil v tichosti s mírným předstihem před migrační vlnou , bez veřejné diskuze , aniž někdo ví , kdo má za to politickou odpovědnost. Prostě se jede podle plánu, který zná asi jen někdo.

0 1
možnosti

...... snad enem maličká douška pro pomýlené, vzpomínajíc zde LZPaS ;-D!

ad1) arabskému světu je nějaká Listina ZPaS u kostrče (nezná, neví, nechápe)

ad2) arabský svět, - tzn. Islám a Korán je v zásadním rozporu s LZPaS

ad3) arabský svět základní lidská práva a svobody nikdy neuznával a neuznává !!!

..... takže nám nic jinýho nezbejvá, než se držet platnejch vnitrostátních právních norem a islám (radikální či umírněný) na hranicích Evropy zadržet,- což mj. vyplývá z mezinárodních smluv ratifikovaných v rámci EU VEU!

6 1
možnosti
Foto

No u nás spíše máme problém s fanatiky, kteří se hlásí ke křesťanství a nerespektují zásady obsažene v LZPaS a jsou ve sporu se zákony, které zakazují podněcování nenávisti proti skupině osob. (To pomíjím, že jsou v rozporu s učením Ježíše o milosrdenství a lásce k lidem i v rozporu se světským šéfem nejsilnější křesťanské církve)

Tito lidé jsou pro ČR i pro celou Evropu mnohem nebezpečnější než muslimové.

Co s vámi? Vyhnat vás? Zakázat křesťanství?

0 10
možnosti

M45a41r53t98i70n 39L10a93c78o

19. 9. 2016 22:33

Radku, nie je ti pomoci.;-D

6 1
možnosti

Muslimové ovládli v minulém století minimálně 2 země,původně křesťanské.

Tunis a Kosovo.

Bylo jim dovoleno mírumilovně přijít, usadit se a když jich bylo dost vyhnali křesťany a oznámili ,že země je jejich.

Již z tohoto se dá brát velice názorný příklad co nás čeká...

6 1
možnosti
Foto

Lžete.

Jak Tunis tak Kosovo jsou historicky dlouhodobě více než 500 let muslimské a byly součástí osmanské říše. Kosovo o ná patřilo ještě na počátku 20 století, Tunis obsadili Francouzi někdy kolem roku 1880

0 3
možnosti

L20i19b31o49r 55V31a94n71ě13k

19. 9. 2016 17:47

Ještě jste tam měl uvést, jaké to mělo důsledky pro Theo Sarazina....

***

A co říkáte jako katolík na pokyn Vašeho nejvyššího šamana brát si masově muslimy do domácností?

2 0
možnosti

Jaké to mělo pro něj důsledky? Stal se vyvrhelem, přestože to byl jeden z nejinformovanějších Němců, ale média...., nicméně Němci to viděli jinak.

Co se týče papeže, tak se tentokrát za něj postavím. Mluvil k absolventům jezuitských kolejí, což asi naše média nepostřehla a použil podobenství o hostině, kde

Řekněte pozvaným: Hle, hostinu jsem uchystal, býčci a krmný dobytek je poražen, všechno je připraveno; pojďte na svatbu!

Ale oni nedbali a odešli, jeden na své pole, druhý za svým obchodem. Ostatní chytili jehoslužebníky, potupně je ztýrali a zabili je. Tu se král rozhněval, poslal svá vojska, vrahy zahubil a jejich město vypálil.

Potom řekl svým služebníkům: "Svatba je připravena, ale pozvaní nebyli jí hodni; jděte tedy na rozcestí, a koho najdete, pozvěte na svatbu"

0 1
možnosti

Bůh se provinil tím, že stvořil muslima. Měl by být potrestán tím, že se vys... ne jeho přikázání o lásce a muslimy [cenzurováno].

2 1
možnosti

Nerozumím řeči tvého kmene Ondřeji. Bůh stvořil člověka a dal mu svobodnou vůli. Nestvořil křesťana, muslima, ateistu apod. Každý člověk se rozhoduje kam půjde a zda bude Boha následovat anebo falešné proroky

4 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky