Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Nesmíme také zapomínat,že Muhammad žil v barbarské Arábii,když k tomu přičtu,že byl,patrně,duševně nemocný,nelze se jeho krutosti divit,na druhou stranu sjednotil Araby,žádné sjednocení neproběhlo medově.

Od smrti Muhammada uběhlo 1384 let,a že dnešní muslimové trvají na názorech z té doby,je jejich vina.Pokud byl Muhammad negramotný,jak se někde píše,je otázka,zdali to,co je v Koránu,skutečně říkal.Tímto ho nehájim,ale bojovat proti islámskému fundamentalismu se musí tím,že EU skoncuje se svou pseudohumanistickou politikou a nebude sem pouštět žádné úprchlíky a že na násilí muslimů se bude velmi tvrdě odpovídat.

2 1
možnosti
Foto

Ano arabský prorok z 7. století takový krutý byl. Takoví ale byli i naši primitivní primitivní předci. A tudíž mi z tohoto kontextu vyplývá, že naším úhlem pohledu byli psychopati. I naši předci ve středověku vraždili, znásilňovali a měli sex s nezletilými, protože tehdy nebyla dána hranice věku nad 15 let a lidé dříve umírali. Podívejte se film Markéta Lazarová, to je celé o znásilnění. Sledujte vyvraždění Slavníkovců a Ruchovců, také nebyl žádný med, určitě vraždili i těhotné ženy. Podívejte se na film Jindřich VIII. Kvůli své ženě se trhl od katolické církve, aby se mohl oženit, upálil svého biskupa, posléze odsoudil manželku k trestu smrti- Annu Boleynovou, protože si myslel, že je posledlá čarodka, že mu nedává syna. Naši předkové upalovali kvůli zisku. A její dcera je předkyně nynějších anglickým monarchů, takže se dá říct, že si jejich otec myslel, že jejich předkyně je posedlá čarodka. Ale protože mu nepřežil syn, potomkyně čarodky není kraluje UK.

1 1
možnosti
Foto

Ano arabský prorok z 7. století takový krutý byl. Takoví ale byli i naši primitivní primitivní předci. A tudíž mi z tohoto kontextu vyplývá, že naším úhlem pohledu byli psychopati. I naši předci ve středověku vraždili, znásilňovali a měli sex s nezletilými, protože tehdy nebyla dána hranice věku nad 15 let a lidé dříve umírali. Podívejte se film Markéta Lazarová, to je celé o znásilnění. Sledujte vyvraždění Slavníkovců a Ruchovců, také nebyl žádný med, určitě vraždili i těhotné ženy. Podívejte se na film Jindřich VIII. Kvůli své ženě se trhl od katolické církve, aby se mohl oženit, upálil svého biskupa, posléze odsoudil manželku k trestu smrti- Annu Boleynovou, protože si myslel, že je posledlá čarodka, že mu nedává syna. Naši předkové upalovali kvůli zisku. A její dcera je předkyně nynějších anglickým monarchů, takže se dá říct, že si jejich otec myslel, že jejich předkyně je posledlá čarodka. Ale protože mu nepřežil syn, potomkyně čarodky není kraluje UK.

0 1
možnosti
MR

M95i62l70a45n 44R34a41d31e92k

27. 7. 2016 20:36

jo, kdyz nekdo vola po zabijeni, tak je terorista, pokud neni muslim, pokud je je dusevnen naruseny, a pokud je to v Koranu tak je to bud spatne pochopeno nebo je to pusta lez a ztraceno v prekladu

2 0
možnosti
Foto

Křesťanští panovníci včetně některých papežů běžně nechávali otrávit či jinak zavraždit své protivníky. nechali upalovat lidi za jejich názor....

Zakladatel Islámu se choval jako běžný panovník své doby a choval se stejně jako mnozí "následovníci" Ježíše mnohem později. Ostatně o samotném Ježíšovi se toho moc neví. Z historických pramenů se ví jen o velmi krátkém úseku jeho života a i v tom se nachází a nacházely rozpory.

Oba zakladatele náboženství žili před více než tisícem let nejsou o nich jednoznačné historické údaje ale vychází se z pamětí jejich následovníků sepsaných dávno po jejich smrti. U obou byly tyto paměti rozporuplnné a sjednocovaly se dlouho po jejich smrti, když už nežili jejich přímí pamětníci.

Z toho může dělat závěry jen fanatik jednostranně zaujatý.:-/Rv

1 10
možnosti
AH

Jistě, fakt, že existují evangelia, k Vám ještě nedorazil..... Opravdu není co dodat. :-P

9 1
možnosti
KC

Islám není vírou míru a morálky lásky, jako je tomu v případě tvůrce křesťanství - Ježíše. Mohamed nepotřeboval reformovat morálku, jemu šlo o ovládnutí jiných, zotročení, násilí, expanzi, diskriminaci, pedofilii, jak to bylo tehdy běžným zvykem. Ježíšovi šlo o nápravu starověkých pravidel a zvyklostí, kterou mínil odstranit láskou a odpuštěním. Islám je naproti tomu totálním náboženstvím, náboženstvím války (totální války všemi ničivými prostředky, s cílem úplného zničení nebo ovládnutí protivníka)! Pokud by Arabové dostali zákaz vraždění, znásilňování, nesnášenlivosti, jejich společenství by se rozpadlo pro ztrátu identity. Právě náboženství je základním identifikačním znakem každé skupiny, tedy i civilizace. Oni u své víry zůstali, proto způsoby polodivokého starověku přetrvaly dodnes, my jsme se dnes Ježíšovy morálky, která Evropu držela nad vodou a pohromadě, vzdali, proto nevíme, kdo jsme, odkud jsme přišli, čemu máme věřit. V důsledku rozpadu kořenů naší civilizace Evropa vymírá a poddává se drzejšímu nepříteli. Že se středověcí (a bohužel i někteří dnešní) křesťané dopouštějí zločinů, násilí, pedofilie, není Ježíšova vina, on nikomu zločin nekázal. Nepravost, které se dopouštějí někteří rádoby křesťané, je proto lidská negativistická manipulace s jeho učením. Zneužít lze cokoliv, i ta nejsvatější nauka.

8 0
možnosti
MK

Dopouštěli a dopouštět budou. Nikdo to neomlouvá psychickou nemocí, náboženstvím. Naopak, církev nám ukazuje na příkladu svatých, že i děvkař se může stát svatým (Augustin),stejně jako prchlivý násilník (Ignác).

Neodsuzujeme hříšníka , ale hřích, ale také si vyhrazujeme právo na ten hřích ukázat, protože....jak řekl Kristus...."Když tvůj bratr zhřeší proti tobě, jdi a pokárej ho mezi čtyřma očima. Dá-li si od tebe říci, svého bratra jsi získal. Nedá-li si však říci, přiber si ještě jednoho nebo dva, aby ‘každá výpověď byla potvrzena ústy dvou nebo tří svědků’. Když je však neposlechne, pověz to církvi. Jestliže však neposlechne ani církev, ať je pro tebe jako pohan nebo celník"

4 0
možnosti
MK

Dominik Duka k tomu co se stalo ve Francii:

Oficiální stanovisko předsedy ČBK k útoku na francouzský kostel

Jménem českých a moravských biskupů a našich věřících a bych rád vyjádřil hlubokou lítost nad krutým a nelidským činem, který jsme zaznamenali v severní Francii v obci Saint-Etienne-du-Rouvray. Tento zločin, který se vymyká civilizované společnosti, je třeba zcela odsoudit. Musím však také s odkazem na statistiky OSN s bolestí konstatovat, že v samotné Francii bylo v roce 2014 zaznamenáno téměř 600 útoků na křesťanské kostely, modlitebny a synagogy. Oproti roku 2013 se jedná o zvýšení počtu útoků o téměř 80%. Myslím, že tato čísla hovoří výmluvnými slovy, zvláště pak i v kontextu toho, že v celém světě je pro svou víru každý rok uvězněno, mučeno i zavražděno více jak 100 tisíc křesťanů, včetně několika několik desítek kněží a řeholních sester. V situaci, které čelíme však nestačí jen slova lítosti a semknutosti, ale je zapotřebí, aby od slov došlo také ke skutečným krokům opravdové obrany a ochrany těch, kteří jsou vedeni jak ovce na porážku (slovy Bible). Rád bych ujistil naše sestry a bratry ve víře, že na ně nezapomínáme ve svých modlitbách.

6 0
možnosti
Foto

Co taky čekat, když jejich vzorem byl sadistický pedofil?

7 0
možnosti
MK

Mohamed překračoval i standardy obvyklé v tehdejší společnosti. Bohužel síla zbraní byla silnější argument. A arabské společnosti tehdejší doby bylo zvykem usmrcovat narozená děvčata pokud hrozilo nebezpečí a kmen musel bojovat anebo se stěhovat. Ostatně tento zvyk je dodnes u mnohých kmenů v Africe. Takže byl nadbytek mužů a Mohamed sliboval ženy a muslim si mohl vzít všechny ženy, které nebyly muslimkami a to i násilím, protože Alláh to dovolil. Sexuální frustrace byla jednou z hnacích sil tehdejšího a i dnešního islámu. A pak, po smrti 72 panen, jejichž panenská blána se každý den obnoví? Řeky plné vína? Tedy to co muslim má zakázané v běžném životě?

8 1
možnosti
Foto

Každý u moci je, určitým způsobem, psychicky nemocný.

3 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky