Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

5 0
možnosti
MK

Ono o tu karmu nejde. Ale o to co předvádí ta hatefree soldateska. Nechtějí vidět kořeny toho všeho zla. Protože pokud jsou kořeny plné jedu, jak na to bude strom? Ostatně Kristus sám řekl....

Střezte se lživých proroků, kteří k vám přicházejí v rouchu ovčím, ale uvnitř jsou draví vlci.Po jejich ovoci je poznáte. Což sklízejí z trní hrozny nebo z bodláčí fíky? Tak každý dobrý strom dává dobré ovoce, ale špatný strom dává špatné ovoce. Dobrý strom nemůže nést špatné ovoce a špatný strom nemůže nést dobré ovoce. Každý strom, který nedává dobré ovoce, bude vyťat a hozen do ohně. A tak je poznáte po jejich ovoci.

Ot

7 0
možnosti
ZB

Pokud jde o Mohameda, dnes by jistě skončil na psychiatrii.Tvrdit,že ho škrtil anděl nezní dost věrohodně.Ovšem hned na vedlejším pokoji by byl zavřený Ježíš.;-)Ono hodnotit skutky lidí žijícími v jiné historické době před 1400 sty či 2000 lety dnešníma očima je dost,s prominutím, hloupé at už se to týká kohokoliv.Na zločiny jiného náboženství jste jaksi zapomněl,mnoho křestanu s plnými usty Ježíše, má na svědomí podobné činy jako Mohamed....

2 8
možnosti

Hodnotit člověka žijícího v jiné době... To máte pravdu, ale co jeho napodobování? To je OK? Protože, a v tom má pan Kavka pravdu, z pohledu islámu je nápodoba života Mohameda tou nejlepší možnou cestou. Islám totiž vývojově zamrzl na úrovni přelomu starověku a středověku, ba hůře, vzal si ze všech tehdejších dominantních kultur a náboženství to nejhorší.

Co se týká křesťanů - zkuste mi vysvětlit, jak se dopustíte podobných činů nápodobou Ježíše nebo následováním Nového Zákona. Když totiž pácháte zločin coby křesťan, jednáte proti svému náboženství. S islámem se to má opačně.

14 1
možnosti
RT

Ano, s těmi psychicky labilními muslimy se nyní roztrhl pytel.R^

9 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky