Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nemůžete požadovat, aby někdo vyznával evropské hodnoty. Maximálně tak zákony.

Musíte dosáhnout toho, aby ty evropské hodnoty přijal dobrovolně jako lepší oporu pro své vlastní přežití, aby ty evropské hodnoty byly i pro ně přitažlivé.

0 0
možnosti
TJ

Jenže ono to jde ruku v ruce. Rozdíl mezi člověkem, který neuznává hodnoty jako svoboda jednoho/svoboda druhého a zločincem je často jen nedostatek kuráže. Nebo příležitost.

A co se migrantů týče, tam můžete požadovat i stoj na hlavě. Cokoliv. Nejlépe ovšem jejich okamžitý, a pro jistotu asistovaný, odchod.

0 0
možnosti
PS

Pěkný článek. Karma. Možná se Německo vrací ke svým nacistickým kořenům a přenechává špinavou práci s vyhnáním Židovského obyvatelstva muslimům. Je to děs. Část inteligence, u kterých by člověk předpokládal historický náhled a rozum, vesele oslavuje příchod masy muslimů, ale odmítá vidět prchající Židy, kteří vždy byli a doufám budou pevnou součástí evropské civilizace a přínosem pro naši civilizaci. Jak je možné, že některé evropské státy veřejně podporují palestinský teror a kritizují Izrael za obranu svých občanů a svého přežití v regionu? Nepochopitelné.

5 0
možnosti
MR

M59i39l14a58n 55R63a10d11e87k

29. 1. 2016 17:55

i Merkel pred par dny varuje pred narustem antisemitismu, a pridava ze i od muslimu, ale delat pro to nechce nic. Asi jako rict - hele, u sousedu hori, hrozi nam pozar, a jit si sednout na gauc a cumet dal na televizi

2 0
možnosti
JS

Zde můžete shlédnout názornou ukázku muslimské televizní tvorby pro děti, kde je hlavní postavou včelka Nahúl. Pořad se jmenuje "Průkopníci zítřka" a vyrábí ho Palestinská televize. Včelka Nahúl je sestřenicí myšáka Farfúra, který se již hrdinně odpálil mezi proradnými Židy. V následujícím díle si můžete prohlédnout, co provádí včelka Nahúl (asi třímetrová obluda) se zvířaty. Garantuji Vám, že nebudete věřit svým očím:

https://www.youtube.com/watch?v=_ExZVimjST8

3 0
možnosti
PB

..... šak právě proto sou vobohacovači tak mírumilovní !

0 0
možnosti
LJ

Zajímavé je, že ti Židé odjíždějí z Francie do Izraele, což je ostrůvek v muslimském moři. Přímo v Izraelei žije nezanedbatelné procento muslimů. Podle mne by naši politici měli začít skoumat, jak to izraelští politicidělají, že zajistí svým lidem přijatelnou bezpečnost.

5 0
možnosti
MK

Že by tím, že Izraelci používají zbraně?

7 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky