Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P40a93v98e41l 85P15e76c40h

17. 8. 2015 11:37

"Je však manželství právo?" Ano, je, od té doby, co je v zákoníků. A je upíráno homosexuálům, protože je definováno tak, aby vyhovovalo specificky heterosexuálům.

"Má někdo právo adoptovat cizí dítě?" Ano, je, a že někteří čekají dlouhé roky a nedostanou možnost na tom právu nic nemění. Prostě mají právo zažádat. Zatímco homosexuálové v reg.partneství nemají výslovně zakázáno a je jim toto právo ubíráno.

0 0
možnosti

jj, mate pravdu, je to karneval, ale proc rejete do lidi, kteri si svuj karneval chtej uzit? to jsem nepochopil (na pridu jsem nebyl - pokud by mel nekdo chut mi zase vzkazat, abych pozdravoval Pavla Vitka). Vsem fajn den preju

0 0
možnosti

Yes, sir. Velmi kvalitní blog, dík za nějR^

0 0
možnosti
Foto

Vim, že se občas nemusíme, ale tentokrát jste to vystihl skvěle. Karma.

2 1
možnosti

Kolem nás je spousta lidí, kteří žijí s partnerkou, aniž by byli sezdáni. Mnohdy mají i děti, Když se jich zeptáte, proč s matkou svých dětí nevstoupí do svazku manželského, odpoví vám, že je to zbytečné, je to jen formalita a uvedou i další důvody. Když nastolíte problém sňatků homosexuálů, jsou zásadně pro a uvedou vám i důvody, proč je to důležité. Zkuste si takový průzkum ve svém okolí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky