Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Manželství je v dnešní době pouhý úřední akt, který formalizuje vztah mezi dvěma lidmi. Nevidím důvod, proč by tedy mělo být někomu upíráno. Už to prošlo i v USA, a to je co říct.

2 2
možnosti
LJ

V USA to prošlo s výjimkami a těmi jsou Indiáni. Apači, Čerokí (nebo jak se to správně píše) a další tento zákon odmítli. Jelikož mají přiznané jakési právo, že se  nemusejí nechat vnucovat zákony, využili toho a tento zákon odmítli. V žádné z indiánských rezervací tedy neplatí.

2 0
možnosti
KC

Za komunistů zastaví policajt teplého v autě:

"Prosím váš řidičský průkaz!"

"To je ta růžová knížečka ty moje žabko zelená?"

4 0
možnosti
MK

Pro diskutéry. Můj první článek na idnes byl o homosexualitě s názvem "Lež, která si hraje na pravdu"   Bylo mi vytýkáno, že křesťané homosexuály vraždili. Bohužel, prošel jsem hodně literatury, kronik a musím říci, že od počátku křesťanství nebyl nikdo popraven za homosexualitu. Pokud najdete opak budu jenom rád. 

V Bibli jsou homosexuální vztahy odsuzovány, ale křesťané nikdy neodsuzovali homosexuály. Naopak, když se člověk podívá do historie, tak homosexualita byla tolerována "trpěna" , ale právní postih za to nebyl. Paradoxně začali být homosexuálové pronásledováni v osvícenské době a robě iracionality 19 století, kdy byly první pokusy homosexuály léčit. 

A úsměvné je, že podle Písma homosexuálům nepatří Boží království a křesťané se snaží, aby i ten homosexuál prošel uchem jehly, tak v islámu jsou homosexuálové vražděni,ale podle Koránu muslimy v ráji nečeká jen několik desítek panen , ale i sliční chlapci :)

9 0
možnosti
VM

A nečekají ti sliční chlapci na pravověrné muslimky?A ještě jedna otázka,jak se k homosexuálům chovají ortodoxní judaisté a hinduisté?

Jinak s Vašim blogem souhlasím,v celé akci jde o trapný exhibicionismus, a ještě více mi vadí,že na některých rozhlasových stanicích to byla první zpráva...

3 0
možnosti
VV

Vic mi vadi kdyz soudruzi chodi klast vence na hrob vraha Gottwalda CI zpivat internationale na prvniho maje.

Ale ti tepli to man nejak pestrejsi a veselejsi nez ti kmeti.

2 2
možnosti
Foto

abychom se za pár let nedivili (až dnešní účastníci té slávy zestárnou)

4 0
možnosti
MR

M29i47l43a35n 42R38a54d54e75k

16. 8. 2015 16:49

tak nejak. A dodavam ze ne vsichni na tech gay paradach - i zde v Mexiku - jsou homo. Jsou to exhibicioniste, normalni gayove tam nechodi, i zde uz maji totiz stejna prava davno, dokonce jsou tu povoleny snatky, a tak toho vyuzije kazdy posuk, hetero, nebo jiny.

15 0
možnosti
Foto

Přesně, pane Milane. Myslím si totéž. Žádní homo, ale hetero exhibicionisté

2 1
možnosti