Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J72a33n 40R61á96ž

1. 12. 2017 16:01

Zabývat se vážně myšlenkami pana Hornera znamená, že ho berete vážně a dodáváte mu tím důležitost. Je to jen jeden z mnoha blogerů a vzhledem k poměru kladných odezev k záporným, nepatří myšlenky vyjádřené v jeho textech k těm, které by mohly nějak ovlivnit ty, kdo se odhodlají je číst.

22 0
možnosti
MK

Jeho myšlenky jsou ovšem myšlenkami lidí, které bohužel živíme v různých neziskových organizacích, které se snaží díky své lobbistické činnosti ovlivňovat společnost a zákony. Na blogu jsou sice myšlenky pana Hornera marginální, ale jsou jen na blogu.

36 0
možnosti
ZH

No nevím, zda to se zákazem platí až tak univerzálně. Mám vážnou obavu, že kdyby zakázali Hornera, upadl by v naprosté zapomnění a nikdo by po něm ani nevzdechl...

17 0
možnosti
MK

Většina by si toho ani nevšimla. Mimo pana Hornera. ;-)

19 0
možnosti

Jó,Horner, to je tedy známka punku ! ;-D

9 0
možnosti
MK

Myslíte, že ví co je punk?

8 0
možnosti
MD

Pan Horner je v tomto jako mamina slinici kapesnik a otirajici malemu capartovi upatlane tvare. Priste si je upatla stejne. Jen pocit nechuti k naslinemu kapesniku v nem zustane na cely zivot. Tak ho nechte, maminu.

8 1
možnosti
ZH

Diskvalifikace z nějaké soutěže není zákaz. Ale budiž, potřebujete vyvolávat nedorozumění. Problém je v tom, že u nás propagace nacismu je zakázána a vám se zrovna líbí a jste schopen bránit takový kulturní segment. V tom se samozřejmě nikdy neshodneme. Třeba se zákony změní a pak děj se vaše vůle Boží.

1 43
možnosti
MK

Problém je v tom, že nešlo o diskvalifikaci, ale o úmyslné nepřiznání hlasů na základě svévolného rozhodnutí pořadatele, ale na to nereaguji, reaguji na Vaše blogy, kde sice mluvíte o propagaci nacismus atd. Ale v textech Ortelu nic takového není. Tedy po lopatě, nepochopil jste ani to, o čem píši a jen se snažíte podsouvat svůj pohled na něco, co není.

34 0
možnosti
EK

Eva podle vzoru žena. jako nositelka tohoto jména se musím ozvat. Jinak dobrý, ale punk ještě žije!

2 0
možnosti
MK

Je to opravené dávno, hned po vydání, ale on ten systém má trochu zpoždění ;-)

0 0
možnosti
ZV

Z72u69z36a89n12a 45V16a43s82s

1. 12. 2017 15:37

Všelijakí Hornerovia a u nás Vášáryové, Bánovia a Šimečka, ktorý tvrdí, že Soros je jeho priateľ, nesvedčia o žiadnom pokroku a svetlých zajtrajškoch. Práve naopak. Zavádzajú cenzúru, zastrašovanie, demokratúru, vládu"elít" na úkor ostatných, genderkravinizmus a oslobodenie úbohých ostrakizovaných pedofilov. To nemá so slobodou vôbec nič spoločné. To je diktatúra.

26 0
možnosti
LB

Jako bych slyšela Gustáva Husáka... v nejhorších letech normalizace.

2 4
možnosti
Foto

Jo. Naprosto presne. A dik za pripomenuti zabiho hlenu. Skoro jsem na ne zapomel a jeste pripomenu jestli pamatujete kapelu treti vlna bavlna.

2 0
možnosti
MK

Pamatuji, ale po pravdě, nikdy jsem neslyšel jejich produkci naživo, snad jednu skladbu. Ale vím o co se jedná :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky