Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co zkusit veterináře a kynology. Očipovali by je po vylodění, aby se nestalo, že Německo jich půl miliónu marně hledá, aby je mohlo odsunout. Odblešili, odvšivili, odčervili a podchytili by ostatní choroby. Výcvik v němčině by pak probíhal formou povelů s důrazem na "Zůstaň", aby se předešlo násilí, najmě sexuálnímu a "Přines", aby se mohli zapojit do pracovního procesu.

6 1
možnosti
Foto

R^ ;-D ...;-( ...!!...je to drsné, ale je to tak. Je třeba vnímat realitu, ne zbožné přání.

1 0
možnosti
ZH

Pro zachování objektivity je třeba říct, že někteří chtějí migranty topit nebo střílet. Je to například vidět na FB.

Na druhé straně, pokud se sluníčkáři dostanou do argumentačního kouta a vytočí se, začnou také projevovat svou nenávist a chuť zabíjet. Což se povedlo jednomu diskutérovi pod jedním mým nedávným článkem.

Paní Maláčovou považuji za značně jednoduchou, ale má pravdu v tom, že se takto zvýší příjmy zdravotních pojišťoven. Ty jsou od státního rozpočtu oddělené. S daněmi samozřejmě plácá nesmysly a je vidět, že tomu vůbec nerozumí.

5 1
možnosti
JZ

Pro zachování objektivity uveďme, že existuje řada lidí, která v argumentačním koutě začne být osobní a agresivní. Vůči tomu není imunní asi žádná názorová skupina lidí, nejen "sluníčkáři", ať už tím myslíte kohokoli.

2 0
možnosti
RT

Výstižně shrnuto. Hornerův "humanismus" se projevuje osobními útoky a výpady na druhé. Nedělá nic jiného než kontroluje články druhých blogerů a ty "nevhodné" svědomitě udává. V době komunistické diktatury v 50.letech takoví lidé byli schopni zničit životy nevinným lidem.

Ale neomezuje se jen na blogerské vody, udává také autory publikující mimo Idnes, jako tomu bylo v případě pana Tomského-viz článek na Neviditelném psu:

http://neviditelnypes.lidovky.cz/spolecnost-medialni-obluda-dd9-/p_spolecnost.aspx?c=A180222_140905_p_spolecnost_wag

10 1
možnosti
JZ

To dělá mnoho blogerů, že s vyjadřuje k článkům jiných. To je podstata dialogu ne?

2 0
možnosti
JH

J97a35n 64H88a29r55v82a63n

3. 8. 2018 11:19

Horner - absolvent Husitské teologické fakulty. Že by tam studovali jak natahat islám do Evropy? No ale když vlastně totéž chce Halík ... :-/

14 1
možnosti
Foto

Podle toho, co píše o náboženstvích, bych řekl, že ji nestudoval, a nebo dálkově, na hodně velikou vzdálenost.

0 0
možnosti
JL

Je zajímavé, co všechno lidi vytáhnou v otázce migrace Afričanů přes Středozemní moře do Afriky. Například srovnávají nesrovnatelné: vztah nacistů a etnických židů v Evropě. Za prvé židé byli integrovanou součástí Evropy už snad od raného středověku, přicházeli postupně, nenápadně vesměs jako obchodníci. Afričané prchají z horké, chudé Afriky a snaží se za každou cenu dostat do relativně bohaté a chladné Evropy, je to logické a neskončí to tím, že se budou bránit hranice Evfopy - oni prostě budou přicházet pořád - vždyť situace v Africe se bude nadále zhoršovat, populace růst a bude tam čím dál větší sucho. Řeči politiků o pomoci na místě jsou MILOSRDNÁ LEŽ,...či výmluva.

5 3
možnosti
EH

Bloger nesrovnává vztahy národů, ale rétoriku nacistů a sluníčkářů. Udělali z nás xenofoby a nácky (nálepka je důležitá, ať oddělíme skupinku od homo sapiens) a říkají, jak pohrdáme potřebnými, kteří prchají před válkou, bídou... jak se nás homo sapiens vlastně musí obávat. Akorát mají problém, že jsou v menšině. Takže jejich davy se nezvednou a neudělají Křišťálovou noc.

0 0
možnosti
JZ

Tak já jsem myslel, že se něco dočtu o údajné demagogii pana Hornera, ale Vy jste mu nevěnoval skoro žádnou pozornost a analyzoval jste úplně jiné události, lidi a nakonec ještě roboty:-).

Nejprve jste se chytil toho, že pan Horner se sarkasticky vyjádřil o migrantech jako o neschopných kreaturách (což asi nebudeme popírat, že někteří lidé je takto opravdu vidí), z čehož jste jaksi odvodil, že se tím pan Horner snaží podsouvat, že takto smýšlení všichni odpůrci migrace... aniž by to jakkoli z textu vyplývalo. pak jste na základě slova "kreatura" srovnával úryvek z textu pana Hornera s nacistickou a komunistickou propagandou, pro mě osobně tedy bez jakékoli strukturální podobnosti.

Pak jste začal obsáhle citovat výzkumy o gramotnosti a jazykových znalostech uprchlíků (konkrétně 43 tisíc z nich, kteréžto číslo nazýváte "podstatnou částí") a vyvěštil jste jim život na dávkách nebo na nekvalifikované práci (jakoby to bylo jedno a totéž). Dále jste se věnoval rozboru návrhu paní Maláčové ohledně zvyšování mezd státním zaměstnancům, což jste pro mě nějak záhadně myslel jako paralelu k přijímaní migrantů. A nakonec jste uzavřel, že protože Evropa není bez dluhů a nezaměstnanosti, je omyl migrantům pomáhat. Jo a ještě se bojíte těch robotů, že nás zbaví práce.

Jen škoda, že jsem se nic nedočetl o demagogii pana Hornera.

4 9
možnosti
Foto

Tak si přečtěte libovolný Hornerův blog.

6 1
možnosti
JL

Migranti provádějí to, čemu se obvykle říká vydírání - vlezou do člunu, který na moře nehodí, a vyšlou volání SOS - zachraňte nás. Je to svým způsobem podvod. Můžeme je ovšem litovat, že jsou v tak špatné životní situaci, že to dělají. Ale o tom je Afrika.

4 0
možnosti
JH

J45a73n 25H74a50r40v85a54n

3. 8. 2018 11:13

- popřípadě jsou v tak dobré situaci, že můžou zaplatit pašerákům.

8 0
možnosti
JH

Dobrý den, to jsem byla já, už je to stažené z hlavní stránky. Článek je jen na mé osobní stránce zde https://holotova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=672666. Děkuji Vám, píšete to přesně, ač jste můj článek nečetl a jsem si jistá, že až po článku Hornera a diskuzi pod tímto článkem mi redakce článek z hlavní stáhla. Nic nepravdivého tam ale nemám

17 0
možnosti
MS

Článek pana Hornera má oproti Vašemu jediné plus. Otevřel diskuzi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky