Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V tom titulku jste tedy objevil Ameriku. To nikdo nikdy netvrdil.

2 2
možnosti
SN

:-)......Také trochu přispěji. Jezdily u mně na koni tři lesbičky. Pohodová děvčata. Pak se první dvojice rozešla, ta druhá zřejmě našla novou známost a už jezdily pak jen dvě. Zajímavé je to v tom, že dvě žily v normálním manželství a měly i děti.

Jedna z nich nikdy muže neměla. Nakonec......ta třetí, šťastně vdaná si nechala od manžela udělat dítě, pěknou holčičku, po třech letech se rozvedla a nyní žijí v pohodě spolu. I když už nejezdí, odstěhovaly se dál, jsme pořád kamarádi. Vychovávají společně dítě, které porodila jedna z nich, to považuji celkem za solidní vyústění situace. Ale......představit si dva chlapy, jak si berou na výchovu křehké dítě a chtějí z něho vychovat normálního dospělého člověka, je mi dost proti srsti ! R^R^R^

7 1
možnosti
AL

Z článku:

-------------

Nebudu zpochybňovat homosexualitu, jako něco s čím se člověk narodí, ale zároveň nebudu souhlasit s tím, že homosexualita je normální. Normální není.

.

Naprosto souhlasím, i když věřím, že se najdou tací, kteří souhlasit (proč asi :-)) nebudou.

Zasloužená karma.

:-)R^

17 2
možnosti
JA

J62i29ř93í 46A15l66e73x27a

10. 7. 2018 19:38

Výjimečně s Vámi souhlasím zcela.

0 0
možnosti
Foto

Proč ne?Už se tak děje i v katolickém Irsku,kde si to místní odhlasovali v referendu s výraznou převahou 66 procent....

2 8
možnosti
MK

Proč ne, moja s ogarem včera ohlašovací, že angrešt jsou meruňky. Změnily hlasováním podstatu? Ne.

14 2
možnosti
PK

Odborníci považují homosexualitu za krok z normálního vývoje, roli zde hraje prenatrální faktory a snad i výchova. Každopádně si myslím, že jakýsi institut by zde měl být, ale váhám, zda zrovnoprávnění s klasickým párem je v pořádku. Snad by věci prospělo, kdyby se změnil konfrontační ton z obou stran.

6 1
možnosti
ZV

Z28u29z30a45n63a 23V92a82s79s

10. 7. 2018 17:34

Taktiež som nikdy nerozumela "hrdosti" na homosexualitu. Ak by aj bola vrodená, čo nevylučujem ( veď poruchy v ľudskom tele sú všade, prečo by neboli v sexuálnej orientácii), byť na ňu hrdý mi pripadá rovnako absurdné, ako byť hrdý na farbu očí alebo dĺžku prstov.

22 1
možnosti
JZ

No pockejte, mozna jste nikdy nepocitila hrdost ke svemu telu, u mnoha lidi je to asi pochopitelne, ale mnozi z nas jsou hrdi na nektere casti, ti stastnejsi i na celek. Svalstvo, prsa, vlasy, oci... to si lide i zavidi, verte neverte. Tak napriklad ja jsem pysny na sva lytka i stehna, maji pekny propracovany tvar. Horsi je to s mou plesi. Ale zase mi to kompenzu hrdost na slusny intelekt:-)

0 5
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky