Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Na těch lodích jsou v podstatě jen mladí lidé s dětmi. A v podstatě všichni Afričané. Tito lidé s úplně odlišnou kulturou nejsou schopni se do evropské kultury začlenit.

11 0
možnosti
JK

Však Britové se taky už těší, až po brexitu všechny ty nepřizpůsobivé Slovany s Poláky v čele vykopou zase zpátky tem, kam patří.;-)

1 2
možnosti
VM

Karma. Proč? Protože pomáhat se má tam, kde to má smysl. pomoc, která mi uškodí je pseudopomoc. A celé je to pak jakási pseudohumanita. Viz. https://www.youtube.com/watch?v=Q9OHapuhzs4

19 0
možnosti
JK

Nebojte, škoda se nekoná, to j;-)e jen pseudoškoda.

0 0
možnosti
JK

No a ty přímořské státy zase naopak říkají "my se rozhodneme které uprchlíky považujem za bezpečné a pustíme je do Evropy, protože vaše bezpečí není naše bezpečí." A je to. ;-)

1 0
možnosti
Foto

nejsem vítačka a imigranty do naší země nechci-ale trocha logiky by vašemu článku neuškodila-téměř polovina současných migrantů jsou rodinní příslušníci-ženy děti a staří nepracují a tudíž je logické že neodvádějí do systému nic-to si měly příslušné země uvědomit než si tam migranty v předchozích letech samy natahaly jako levnou pracovní sílu

Dei 227 mila nuovi ingressi la maggior parte (il 45%) è avvenutaper motivi familiari, segno di una stabilizzazione di persone arrivate in Italia anni fa per motivi di lavoro. In grande crescita gli ingressi per motivi umanitari (34%) mentre sono ormai molto poche le persone che entrano in Italia per motivi di lavoro, solo 13 mila nel 2016, il minimo storico.

https://www.lenius.it/quanti-sono-gli-immigrati-in-italia-e-in-europa/

1 18
možnosti
MP

Ještě bych přidal jeden rozměr. Každá vláda je vždy určena k tomu, aby sloužila především občanům dané země. Občané se složí svými penězi, vytvoří společný rozpočet a ten vláda používá k tomu, aby zajistila chod země a vůbec působila ve prospěch občanů. Žádná vláda nemá povinnost, a řekl bych ani právo, utrácet společné peníze místních občanů ve prospěch zcela cizích lidí a občanů cizích států. Jak by se asi komu líbilo, kdyby např. výbor společenství vlastníků z bytového domu bral peníze např. z fondu oprav a rozdával je bezdomovcům? Samozřejmě, lze se na tom dohodnout, ale a priori žádné takové právo ani povinnost neexistuje. Takže pomáhat cizincům jako projev solidarity je jen dobrá vůle, v žádném případě to není povinnost (nelze nikoho trestat za to, když to nedělá), a rozhodně to nelze dělat na vrub občanů, kteří s tím nesouhlasí. Jsem jediný, komu tato trivialita přijde naprosto samozřejmá, a s údivem sleduje, jak si to někteří lidé vůbec neuvědomují?

62 0
možnosti
MS

Není to tak jednoduché, jak si představujete. Pokud jde o ryze ekonomické imigranty, máte zcela určitě pravdu. Jinak je to ale u uprchlíků. Existuje "Úmluva o právním postavení uprchlíků", kterou podepsalo 145 států světa (mezi nimi i ČR), která signatářské státy zavazuje k pomoci uprchlíkům. Tady už nelze mluvit o tom "že žádné právo ani povinnost neexistuje", protože ta povinnost vyplývá z našeho podpisu pod touto úmluvou. Kdybychom takovou úmluvu nepodepsali, platilo by beze zbytku vše, co píšete.

0 0
možnosti
JZ

J50a17n 88Z85í70m58a

14. 6. 2018 11:35

Lip bych to nenapsal Martine. KARMA!!!!!!

14 0
možnosti
PH

Ale copak? Pravda nám nevoní?

0 0
možnosti
JH

Jen idiot si může myslet, že je tato organizovaná migrace do evropy je spontánní. Porušují je zákon a proto je ilegální!!!! Je to je byznys jak pro pašeřáky, tak i pro neziskovky. Dostala mě jedna dáma od nejmenované neziskovky v tv, která řekla, že policisté dohlížející na "záchranu uprchlíků" nemohou být na palubě protože by "uprchlíky" mohli stresovat... :)

Jedna šikovná slečna od neziskovky jezdí do určité africké země (nepamatuju se jaká), kde žije několik set tisíc lidí ve slumech a jezdí tam už 12 let... a řekla: Za těch 12 let se tam vůbec nic nezměnilo, jen tu "pracuje" 650 neziskovek...:)

29 1
možnosti
JK

Z téhož důvodu je potřeba s okamžitou platností zastavit všechny ty desítky miliard, co sem zbytečně pumpuje EU.

1 0
možnosti
Foto

To,že EU,tedy především Německo 15 let pomáhá Česku stovkami miliard,to Vám nesmrdí...?Ovšem z pohledu této částky,kterou jsme dostali na rozvoj jako rozvojová a ekonomicky zaostalá země,je těch pár šupu,kterými nyní pomáháme my nic....

2 22
možnosti
PH

To, že mi někdo pomohl, mě nezavazuje k tomu, abych já pomáhal někomu jinému.

8 2
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky