Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zasloužená karma.R^ A důkaz toho, že justice v USA opravdu funguje. :-)

0 0
možnosti
Foto

Jen by mě zajímalo jestli všichni ti co schvalují právo pekaře neupéct dort homosexualům by k tomu přistupovali stejně pokud pekař by byl muslim?

Z mé zkušenosti by ti samí vykřikovali jak je Islám nesnášenlivý vůči gayům.

Pokud by neupekl muslimský pekař dort na svatbu křesťanům, bylo by zde plno takových co by psali nejen o nesnášenlivosti, ale i o tom jak "nás chtějí ovládnout" a jak je takové náboženství neslučitelné s našimi hodnotami.

První kdo by se vůči tomu vymezoval by byl autor, kterému by to stačilo možná i na víc než eden článek.

Jakmile se ale jedná o křesťana co odmítl péci pro Gaye pak jak mávnutím kouzelného proutku dle nich nejde o nesnášnlivost, ale o právo toho pekaře.;-D

0 0
možnosti

Vymýšlíte si nesmysly.

1 1
možnosti
Foto

Kavko, nějak mi to nejde do hlavy. Neustále nás zásobujete zaručenými informacemi o tom jak jsou USA a další země ztraceny, jak je vše podřízeno pozitivní diskriminaci,....a teď Vaše teorie boří rovnou Nejvyšší soud USA.

Taková rána -to Vás opravdu muselo zabolet.;-D

0 1
možnosti

Vám nejde do hlavy hodně věcí. Ale s tím jsou mnozí diskutéři už smířeni. :-P

6 1
možnosti
Foto

Nesouhlasím se zrovnoprávňováním homosexuálních svazků s manželstvím, ale na druhou stranu, pokud někdo poskytuje služby, neměl by mít právo, bez velmi závažných důvodů, kádrovat zákazníky. Hypoteticky, pokud bych bydlel v muslimské čtvrti a žádný pekař v okolí by mi z důvody své víry neprodal chleba, byl bych v dost prekérní situaci, že? Katolický gynekolog by na druhou stranu neměl být nucen dělat potraty. Téma je velmi složité.

0 0
možnosti

J86a72n 16P88a72l21l57a94s

5. 6. 2018 22:22

Každé srovnání kulhá. Pochopil bych, kdyby mi v muslimské čtvrti odmítl pekař udělat chléb s křížem.

Ten cukrář přece uvedl, že s narozeninovým dortem by problém neměl.

3 1
možnosti
Foto

Zaráží mě, proč blogeři rozebírají něco, co už nějaký novinář rozebral a opakují myšlenky někoho jiného. A většinou nepřidají ani svůj názor. Proč mám číst tuhle informaci na blogu, když už jsem si je přečetla na Seznamu?

0 0
možnosti

A proč teda čtete blog na stejné téma, jako je článek na Seznamu?

7 0
možnosti

Tahat do služeb osobní nesnášenlivosti je cesta do pekel. Taky jsem se rozhodovala, jestli neodmítnout obchodní nabídku pro Člověka v tísni, když nesouhlasím s jejich politikou. Ale nejsem majitelka firmy, tak nebudu kádrovat zákazníky podle svého přesvědčení. :-)

1 0
možnosti

To je nesnášenlivost? Kristus rozkopal stánky celníků, prodejců v Chrámu. Byla to nesnášenlivost ke službám zákazníkům anebo úcta k Bohu?

3 0
možnosti

Souhlas, karma.

5 0
možnosti

Správnej pekař!

:-)R^

6 1
možnosti

Ale po pekaři se nechtělo, aby jakkoli uznával svazek homosexuálů nebo vyjadřoval s nimi souhlas (ačkoli svazek homosexuálů je to zcela legální věc). Po něm se jen chtělo, aby splnil zakázku a upekl dort. Což odmítl. Se svatbou samotnou pekař neměl nic společného. Takže podle mě projevil netoleranci, protože odmítl prodat výrobek homosexuálům.

3 12
možnosti

Á - opět pan Záturecký. A opět říká nesmysly. Pekař odmítl homosexuálům upéci svatební dort ne proto, že jsou homosexuálové, ale proto, že podle jeho přesvědčení je svatba svazkem muže a ženy. Už jsem Vám to dnes psal, ale jak se zdá, marně.

10 1
možnosti

s tim dortem jste dneska uz druhej, takze trochu okorala porce...

ale headline udernej, to se zalibi

2 1
možnosti

Nemám čas sledovat blogy, takže opravdu nevím co kdo a na jaké téma napsal.

1 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky