Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J58a31n 23D22r94t65i28n68a

8. 6. 2018 7:11

"bojíme se jen strašáků, něčeho y hlavy něčí. Ale nepřivedou nás ke strachu doopravdická nebezpečí" Tenhle vizionářský text měl ve své písničce před možná třiceti lety Slávek Janoušek.

0 0
možnosti
Foto

Podle mě rasa jako taková už nyní neexistuje, protože jsme všichni příliš promíchaní. Řada lidí, kteří se domnívali, že sjou černými afroameričany, zjistila odbořerem vzorků, že mají za předky latinoamaričany, ale i Indiány.

0 0
možnosti
MP

Toto téma již před 7 lety zpracoval jistý Julian Smith ;-D

https://www.youtube.com/watch?v=APyr48GACzc

0 0
možnosti
PS

Tommy Robinson a hajlující pes(české titulky) závěr nechám na vás: https://www.youtube.com/watch?v=zvd658NkTSw

2 0
možnosti
HN

Seriál Trpaslík

,,Tak ten Staněk bude mít ode dneška maximálně dvojky."

0 0
možnosti
Foto

Vzpomněl jsem si na billboard "Republikáni proti zvýhodňování cikánů", který někteří pokládali za rasistický.

0 0
možnosti
VF

Opravdte si chybu v nadpise.

1 0
možnosti
JS

Dnes se v USA kaci sochy nepohodlnych bilych rasistu (na pr. general Robert E. Lee ), stejne jako komunissti odstranovali sochy T. G. Masaryka, ktery prece nechal strilet do delniku. Podobnost ideologie ciste nahodna.

4 0
možnosti
TK

Váš blog jen potvrzuje, co tvořitelé NWO dávno vědí, že člověka vystaveného v mládí špatným vlivům už na stará kolena na svoji stranu nedostanou. Mnozí Češi nechápou, proč si na západ od nás nechává "bílý muž" tak okatě kálet na hlavu a neuvědomují si, že tam převýchovou začali mnohem dříve. K nám se dostali až po roce 89, proto se pokoušejí přetvořit až naše děti.

Vám by mohlo být blízké vysvětlení přes komunisty. Vžijte se do toho, jaký vztah vy máte k nim. Nepochybně takový, že komunisté ovládali a zotročili tutu společnost, mohou za vše špatné, cose tu stalo za jejich vlády i po ní (i dnes) a proto nyní navěky musí oni i jejich děti pykat. Nesmí do vlády, ani jiných veřejných funkcí, nesmí získávat důležité posty, nesmí učit, nesmí být úspěšní, dluží nám a my na kteréhokoli z nich šplhajícího po žebříku nahoru máme právo ukázat prstem a po pouhém vyslovení zaklínadla "komunista" (syn komunisty) z žebříku musí sám seskočit. Pokyd to neudělá, zastánci pravdy a spravedlnosti zaplní náměstí a z toho žebříku ho zkopnou. A to tu vládli jen 40 let. Ústava sice hovoří o nepří0ustnosti diskriminace, ale na komouše se to nevztahuje, to nikdo nezpochybňuje.

A teď se vžijte do role černocha, Araba, Inda, homosexuála, lesby, feministky.. Těm všem šlapal bílý muž pohlavě, ty všechny zotročoval (z jejich pohledu) stovky let. Takže do předchozího odstavce si místo komunista dosaďte bílý muž a máte situaci velmi blízkou té na západě. Jako u nás rok 89. Stačilo komoušům k tomu, aby se stali ro nými bez boje předat opratě? Ani náhodou. Takže na nějakou rovnost rychle zapimeňte. Býlý muž bude trestán za své hříchy stejně jako komouši pO roce 89, tedy spíš víc, jeho vina je větší. A bude trestán dlouho, až do doby, dokud po něm nezbyde ani stopa. Šanci přežít dostanou jen ti nejdříve převlékli kabát a přidali se nadšeně k protistraně (a ti "chytří" to uz dělají).

3 16
možnosti
TK

Takže je i jasné, proč je nutné Evropu černými migranty "odbělit". Jako "bílá" nemá právo na existenci.

2 0
možnosti
Foto

podle logiky moudrých slov vzdělaných blogerů je současná imigrační vlna v Evropě zřejmě jen trestem za hříchy předků, kteří kolonizovali Afriku a jiné světadíly

Jana Kocianová 63206

Bůh kanibaly nestvořil, stejně jako homosexuály a jiné, trestané za hříchy svých předků..

https://libusepalkova.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A180602_665252_blogidnes

0/−1 doporučit 3.6.2018 9:35

0 0
možnosti
TK

Do značné míry tomu tak je. Jednodušši diskutéři budou křičet, že přece my Češi s tím nemáme nic společného, ale jednak to není tak docela pravda, i my jsme se s touto kolonizační vlnou částečně svezli, ale především je to jedno. Podobně jako třeba sudetské Němce jsme nevyhnali jen ty "zlé", hodilo s nám zbavit se všech. Teď jsme v té roli my..

1 10
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky