Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Souhlas, karma.

10 1
možnosti
Foto

Vlastně jsme se ani nezamýšleli nad tím, jestli jsou špatné anebo dobré rasy, pouze s jedinou výjimkou, a to byli Židé, kdy státní propaganda vykreslovala Izrael a Židy jako druhé největší zlo, hned po Spojených státech a palestinské Araby jako oběti izraelského útlaku

Zdroj: https://martinkavka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=665337

Jsem schopen na konkrétních odkazech na literaturu a film dokázat, že nikdy se československá propaganda nesnížila k tomu, aby Židy vykreslovala jako první či druhé největší zlo. Už proto, že někteří z těchto Židů byli členy izraelské komunistické strany. Dejme tomu, že takto hovořila o sionismu, což je něco jiného. A sionista nemusí být Žid.

2 5
možnosti
VK

Zato Žid musí být sionistou, jak by vám soudruzi jistě vysvětlili.

3 0
možnosti

Je to oříšek s tou kávou. Snad tedy černobíle kostkovanou, jako ta Kästnerova princezna z "Bylo to 35. května".

A Mark Twain, to byl pěkný ptáček: nejen, že o černochovi mluví jako o černochovi, ale ještě k tomu největší darebák je Joe Indián.:-)

23 0
možnosti
PK

Souhlasím s vaším názorem. V současnosti jsou mnozí viněni za historické hříchy svých předků a u jiných se bagatelizují jejich vlastní zločiny.

22 0
možnosti
Foto

Opět od Vás jen snůška nesmyslných plků kdy děláte z komára ani tak velblouda jako spíš rovnou stádo slonůRv

Jako například ten Robinson-realita je zcela jinde než tvrdíte, nebyl uvězněn za názor, ale za porušování soudního rozhodnutí navíc v době kdy za obdobný čin byl v podmínce a dokonce sám uznal vinu.

"Robinson filmoval lidi, kteří se účastnili soudu. Včetně souzených. A vše navíc nevybíravě komentoval. Jeho příspěvek, který živě zveřejnil přes Facebook, během několika hodin získal okolo čtvrt milionu zhlédnutí.

Robinsona na místě zatkla policie. Původní informace, které se objevily na internetu, tvrdily, že byl zadržen kvůli narušování veřejného pořádku. !!Nakonec šlo ale o to, že Robinson porušil zákaz informování o soudním procesu, a to opakovaně.!!

Soudce uvedl, že Robinsonova akce mohla ohrozit probíhající soud i celý případ. Navíc mohl narušit právo obžalované strany na spravedlivý proces. Kdyby se musel proces kvůli tomu opakovat, daňové poplatníky by to vyšlo na stovky tisíc liber.

Robinson vinu uznal a byl odsouzen za pohrdání soudem. Svého činu prý "hluboce lituje" a podle svého advokáta "nechtěl způsobit žádné potíže"."

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/kdo-je-tommy-robinson-velka-britanie/r~7b12a8aa64ad11e8bd55ac1f6b220ee8/v~sl:16e99cb2fd138d215a3a8d1e3ea78d1d/

7 35
možnosti
JB

J30a69n 97B37í91l28ý

3. 6. 2018 12:46

za pohrdání soudem 13 měsíců natvrdo? to je jak z čssr roku 1970

3 2
možnosti
JB

Nedávno v Americe s velkou slávou začali strhávat sochy generála Lee, určitě i jiných jižanských historických osobností, a mysleli si, že když strhnou sochy, tak se snad historie vypaří, najednou nebude existovat... Ovšem, co mě dostalo, bylo, když jsem si, kromě jiných pošahaností, co se tam dějou, přečetla, že někde přejmenovali ulici Generála Lee, na ulici Bizoních bojovníků. Totiž bizoní bojovníci byli pluky černochů - ( kadeře podobné bizoním chlupům) - a co je úplně děsivé v této výměně, bizoní bojovníci prosluli vražděním původního indiánského obyvatelstva. Takže toto nevadilo? Černá je dobrá, za tu se bude bojovat, na černé záleží, a co ta červená??

38 0
možnosti
Foto

nenapalo vás ani na sekundu že neustálé zdůrazňování jak je bílý křesťan ušlechtilý a jak Izrael je spravedlivý a židi ti nejchytřejší budí v mnoha lidech jisté reakce přesně ve smyslu vašeho prohlášeníA tak je otázka, není vyzdvihování, byť v dobré snaze, jedné lidské rasy rasismus?

Zdroj: https://martinkavka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=665337

4 36
možnosti
GK

Nic o "ušlechtilosti bílého křesťana" ani o "spravedlivosti Izraele" pan Kavka nepíše.

Nerovnost civilizací nicméně jasně dokládají jejich naprosto odlišné výsledky.

Kolik muslimů a za co má Nobelovu cenu? A kolik Židů? Pan Kavka kritizuje právě to, že přestává být dovoleno (a začíná být i trestné) říkat pravdu.

31 2
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky