Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J11a66n 67S41t38i46f81t42e64r

28. 5. 2018 18:16

Přesně tak to je. Arabské země nepřijaly arabské uprchlíky z Izraele, zatímco Izrael přijal statisíce židovských vyhnanců z arabských zemí. Přitom by to pro Araby neměl být zádný velký problém. Jedná se o stejnou řeč, stejné náboženství, stejnou kulturu. Asi jako když se někdo přestěhuje třeba z Mostu do Pardubic. Není sice úplně doma, ale když chce, může si zvyknout. Navíc - ti lidé odešli před 70 lety. Čili to byli jejich rodiče, možná i prarodiče. Od té doby žijí v lágrech. Byli by vůbec ještě schopni se zapojit do společnosti, kde se musí pracovat?

Autore karma, akorát so opravte: nepokoje vypukly s ypsilonem.

1 1
možnosti

Kdysi mě blogy na iDNES skutečně bavilo číst. Dnes to připomíná kuře 100x jinak.

0 1
možnosti
Foto

J34i54ř12í 23L62i20b94e15r

27. 5. 2018 0:27

Karma jak... no prostě, moc veliká R^

3 0
možnosti
Foto

Pokud admini dovolí, dovolím si trochu odbočit. Neochvějný pocit, že by se měli podělit - tedy přesněji, že by se podnikatelé v Česku měli podělit o všechny své zisky se svými zaměstnanci - mají odboráři v čele se svým předákem ČMKOS (neboli tvrdým bossem) Josefem Středulou. Přemýšleli ovšem někdy členové odborů z čeho je pan Středula jako profesionální odborář od svých 23 let placen a kolik mu to měsíčně sype??

7 0
možnosti

Zamestnanci u tech zamestnavatelu delaji, takze tomu se rika vyjednavani... to jako zamestnanci nesmi vyjednavat o sve mzde? Na Zapade to casto dela hlavni zpusob ktery zaruzuje lidem v ruznych oborech minimalni uroven mzdy. Takze uplne jiny priklad nez ekonmicky imigrant, ktery se na nicem nepodidili a chce prachy.

3 0
možnosti

K pomoci uprchlíkům nás zavazují mezinárodní úmluvy, které jsme podepsali. Něco jiného jsou ekonomičtí imigranti.

0 13
možnosti

L31u89d46ě24k 92J32a33š10a

26. 5. 2018 11:13

Není nad to, když někdo ani trochu nepochopí text, který čte:-/

3 0
možnosti

Naprosto přesně, karma.

10 0
možnosti
Foto

Nejsem odborník na Sijón a okolí, ale věřím tomu, co jste napsal. I další vaše názory beru a souhlasím. Vadí mi, že "pomoc" se stala politikem a nástrojem nátlaku. Vadí mi, že charita je vyžadována nátlakem. Vadí mi, že soused si pozve hojnou návštěvu a pak mi vnucuje povinnost se o část postarat. Vadí mi, že je vynucována pomoc všem, bez ohledu na míru a důvod potřeby. A v neposlední řadě mi vadí, že jsme lživě chlácholeni, že příliv migrantů ustává a bude limitován, ačkoliv je jednoznačné, že další davy jsou na spadnutí a že v několika následujících letech přijde další, snad i masivnější vlna migrace.

Prostě nedokážu do natažené dlaně vtisknout minci, když mne druhá ruka od této dlaně drží pod krkem.

37 0
možnosti

....... nj,- ale EU to vidí ináč !,- bohatá Evropa sa postará o všecky,- válka-neválka, genocida-negenocida, teplo-zima, jaro-léto, monzum-poušť,- ...... šak nám je to jedno,- hlavně že sme solidární, semknutí, demokratičtí, svobodní, vítající,- a hlavně máme radost z teho kulturního vobohacení! Kdo by nedal přednost velbloudovi před VW, kerý pajcuje výsledky emisních hodnot,-žejo VEU?!!

4 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky