Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak multikulturalisty v Británii už musí krotit i umírněnější muslimové. Tedy jedinou zbývající skupinou, která zatím nemá ke snažení multikulturalistů žádné výhrady, jsou radikální muslimové.

0 0
možnosti

...... sa třeba vod teho kotrmelca novinářskýho ešče dovíme, že tem největším protestantem v Germánii byl nakonec Mohamad, nikoliv Martin Luther, žejoVEU?!

4 0
možnosti

R^ Jsou vystrkováni jednotlivci, kteří se t.z. integrovali (ale ti integrovaní pak ve Francii ve jménu Alláha vraždili!). Většina však o včlenění do majority nemá zájem.

Výsledkem slepé politiky bude v budoucnu u Němců předání moci muslimům s malými excesy a nebo dříve (při pěti miliónech muslimů) občanská válka s následným stanným právem.

11 0
možnosti

Tak již jméno "německého novináře" Erena Güvercina o jeho původu leccos vypovídá. Spíš je s podivem, že se těmto šílencům dostává prostor v médiích.

Jenomže pokud Němci budou stále volit ve své většině strany podporující imigraci z islámských zemí (Zelení, Die Linke, SPD a částečně CDU), tak jím není pomoci a islamizace prostě bude nenápadně, ale trvale postupovat.

24 0
možnosti

Tak on je turecký muslim, žijící v Německu. ;)

3 0
možnosti

No, ten entuziasmus je pomalu přechází a myslím, že se to bude stupňovat.

2 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky