Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P48e30t74r 92K63r25á52l

30. 4. 2018 7:26

Souhlas, ale mě by zajímalo, jak to tedy bylo s tím Wiliamsonem. Řekl, že během holocaustu zemřli ne miliony, ale statisíce a že neexistovaly plynové komory, anebo to neřekl?

0 0
možnosti

Souhlas, karma.

2 0
možnosti

Otcové Evropské unie jsou přesvědčeni o její nutnosti, pokud má Evropa obstojně přežít globalizaci. Cíl je jasný, ale cesta má mnoho problémů. Pokud si uvědomíme nutnost sjednocené Evropy, pak předávání kompetencí do centra není pro normálního myslícího člověka problémem. Pokud si celek má zachovat funkci, tak tomu řtak musí být.

Problémem vzniku funkční Evropy je naše komunistická strana spolu se Zemanem sloužící ruskému imperialismu a dalším vážným problémem je, že je zde příliš mnoho ruských agentů a že zde funguje na plné obrátkxy asi padesát různých proruských serverů, které chrlí desítky fake news a desinformací, kterým u nás věří již více než třetina občanů!

:-)

0 2
možnosti

Co jen na tohle říci...

4 0
možnosti
Foto

Máte to trochu šibnuté někam jinam. Míra demokracie je dána výměnou mezi bezpečností a svobodou. Na jednu osu si vyneste bezpečnost, na druhou svobodu.

0 1
možnosti
Foto

Ještě dodatek: Máte-li příliš málo svobody a příliš hodně bezpečnosti, ocitáte se v despociii, posunujete-li po té šikmé ose směrem ke svobodě, můžete mít zase příliš mnoho demokracie, až anarchie.

0 0
možnosti

R19a62d15e93k 91J81a20r51o20š

29. 4. 2018 18:17

V podstatě souhlas, a proto karma R^

Nicméně, zbytečně jste do článku zakomponoval několik nesourodých témat (tradiční katolicismus, feminismus, multikulturalismus) a tím to celé trochu "rozpliznul"...

0 1
možnosti

Já bych řekl, že je to pěkně sestavené potpourri.

1 0
možnosti

Váš fanatismus a demagogie mě docela děsí. Rv

5 12
možnosti

Takovou ostrakizaci bychom také aktuálně potřebovali. Protože mít v čele státu důvodně trestně stíhaného politika je neskutečná ostuda a do budoucna to vyvolává nebezpečný precedens, tedy i ohrožení státu.

Když jsem v diskuzi o tomto politikovi uvedl vtip na Husáka (protože byl také Slovák) a dal je do kontextu, letěl příspěvek z kola ven. Prý trolling. Takže svoboda slova chřadne už i u nás.

;-€

6 1
možnosti
Foto

Souhlas. Ovšem podle dnešních zpráv slíbil, že pokud bude odsouzen, tak odstoupí. Zlaté voko. Vtip se mi líbil, nic so z toho nedělejte, mne mažou už jen když se podepíšu. Svoboda slova? Tady sotva.

0 0
možnosti

Bohužel, pane Martine, máte pravdu! Kdo zůstal ještě trochu při smyslech, tvrdí, že multikultura je skutečnost obrácená na hlavu. Dnes to bude pro Vás za 1 s hvězdičkou a velká karma. Jen škoda, že administrace diskuze iDNES.cz přistoupila na takovou falešnou, neomarxistickou hru a kdo odmítá se jí podřídit, má smůlu, protože jen někdejší pravda reálného socializmu, stejně jako pravda multikulturní je jedině správná a kdo to nechápe, nemá mezi těmi čistými dušemi co dělat.

10 1
možnosti

Před českým národem bude stát zajímavá výzva: stát si za svou autonomií a národní svébytností, nebo se (kvůli cizím milodarům) rozplývat v německém a dalším globálním evropském moři a pak zase znovu hledat svoji vlastní autenticitu, nechat se třeba i zavléci do války proti Rusku....? Ano, to jsou slušné výzvy a mně z toho plyne, že národ si má stát za svým, protože z toho stejně nejde vykličkovat. Budeme obklopeni diktaturami a cizími agresivními kulturami. Měli bychom si stát za svými právy a být co nejsilnější.

3 1
možnosti

Jedině Česko jako součást většího celku má šanci na přežití! :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky