Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠZ

Pro Libuši Pálkovou - v Izraeli je všeobecná branná povinnost, protože stát zcela obklopený nepřáteli musí mít obyvatelstvo schopné tento stát ubránit. Malou profi armádu si může dovolit stát, který si myslí že je v pohodě. Až v pohodě nebude, bude se divit. Kdybyste byla jen trochu empatická vůči Izraeli, nikdy byste nemohla napsat a hájit takové hlouposti.

Pro autora - R^R^R^ a karma.

31 1
možnosti
Foto

jestliže nějaký stát sedmdesát let čelí sousedům je asi na snadě otázka jestli to byl dobrý nápad tak ten stát vůbec zakládat-Československo také po přibližně stejné době muselo uznat, že dát Čechy a Slováky do jednoho státního útvaru prostě neyl dobrý nápad a vyřešilo se to bez krveprolití-slovanské a semitské národy mají zřejmě velmi odlišné mentality

1 15
možnosti
RB

Vskutku krásná diskuse. Jen mám jednu otázku: Kdo zjistil, že těch devatenáct mrtvých byli teroristé?

4 5
možnosti

Protestovali, házeli kameny, jsou to teroristé. Je na tom něco k nepochopení, když to říkají mocní tohoto světa.

1 1
možnosti
JL

Kdyby EU a ostatní sponzoři palestinských projevů lenosti a nenávisti skutečně chtěli těmto lidem pomoci, posílali by místo peněz vzdělávací pomůcky, hračky, zemědělské náčiní, zavlažovací systémy atd. Platit Palestině miliardy s vědomím, že budou využity na podporu terorismu, to je jeden ze znaků morální a duševní slabosti EU.

19 0
možnosti
Foto

stále mi nikdo neodpověděl proč Izrael místo aby si platil armádu dobře vycvičených profesionálních vojáků nutí své syny a dcery aby riskovali životy8-omladí muži a ženy v Izraeli ve věku osmnácti let oblékají uniformu a nasazují svůj život za svojí zem,

Zdroj: https://martinkavka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=657655

0 27
možnosti
SS

Chapu, ze vam vlastenectvi nic nerika ... a Izrael ma vseobecnou brannou povinnost kvuli preziti ... byl napaden presilou den po stem vzniku ... Ale chapu, ze o historii toho moc nevite - opakovane jste to tady predvedla.

26 0
možnosti
Foto

pravdivý a úžasný článek.... !!!! fandím izraeli!!!! OSN??? co to je ??? myslím, že už dávno neplní svoje poslání....

32 1
možnosti
Foto

správně- zrušmě OSN a tím všechna jeho předchozí rozhodnutí.

třeba i to o založení Izraele

sedmdesát let existence nic neznamená-Československo se po přibližně stejné době zmizelo a bylo nahrazeno dvěma státy

3 21
možnosti
JL

Chybu udelali v roce 1970 Jordanci. Vzbourene Palestince meli vyhnat do Iraku misto do Libanonu. V Iraku by si s nima vedel Saddam Hussein rady. V Libanonu kde meli pred prichodem Palestincu arabsti krestane vetsinu se PLO podarilo rozvratit libanonskou demokracii, ta byla zrovna tak perfektne funkcni jako izraelska. Libanon byl pro svou hornatost a krasne lesy byl jeste v sedesatych letech nazyvan arabske Svycarsko. Tehdy jsme mohli v nasich kinech videt film "Letajici Kliper" ktery byl o ceste plachetnice ve Stredomori. Libanon film ukazal jako krasnou a sporadanou zemi kterou se nam kazdemu zatouzilo spatrit. Tehdy bohuzel nase touha koncila u ostnatych dratu, nyni kdyz se tam muzem podivat, Libanon na tom neni o mnoho lepsi nez Syrie.

36 0
možnosti
SS

Legrace byla, ze hodne PalArabu zdrhalo z Jordanska pred svymy bratry do nanavideneho Izraele, kde se radej nechavali uveznit, nez by pockali na jordanskou spravedlnost za to co tam delali ... ;-D

11 0
možnosti
PV

Kazdy mrtvy terorista, ktery s sebou nevezme nevinne obeti, je dobry terorista.

17 0
možnosti

Palestinci od dětství cvičeni aby vraždili. Takže 18 zastřelených je málo. Všichni palestici jsou potenciální vrazi.

9 4
možnosti
JS

Po teroristickem utoku 9/11 v Gaze a na uzemi Zapadniho brehu, jasajici davy oslavovaly smrt nevinnych lidi v NY. Byly rozdavany cukrovinky a deti zpivaly oslavne pisne na PLO. To jsou ti dnesni mirumilovni demonstranti.

50 2
možnosti
Foto

Proč se bránit vyšetřování, když jste si jistý, že šlo o teroristy?

1 7
možnosti
RC

Z dřívějších zkušeností. Pokaždé OSN dala za "pravdu" "nebohým" Palestincům. Stačí Dženin(Ararat I mezinárodní média mluvila až o 500 mrtvých civilistů), v článku zmiňovaném Muhammadu Al Durah, "humanitární pomoc" tureckých "aktivistů" v r.2011 atd., atd., atd..

Vyšetřování OSN je poplatné členů OSN a tj.členů tzv.humanitárních organizací, které nemají obvykle ponětí, jak to ve bitvě běží.

Pravda se ukáže až mnohem mnohem později, ale to už nikoho kromě Izraelců a přátel Izraele ve světě nezajímá neboť už jsou to staré události.

https://youtu.be/tN1MkAGuVyY

9 1
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky