Diskuse

Libanonizace Evropy se pomalu stává skutečností

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hurá, názorová jednobarevnost je zachráněna :-/

0 1
možnosti

Asi mi to smáznou, ale názorová jednobarevnost je možná. Například všichni se jistě shodneme, že i Vy máte na krku hlavu.

1 0
možnosti

R^Teď jsem si vzpomněl na muslima H. Berezoughu, který, na zdejším blogu napsal, že po návštěvě Paříže si teprve tady, v Praze, připadal jako v Evropě. Musíme si to udržet.

10 0
možnosti

Libanon? Vzpomínám na rok 1972, kdy jsme v Libanonu chtěli založit afilaci pro vývoz na Blízký a Střední východ. Tenkrát to byla docela klidná země, říkalo se Švýcarsko této části světa. Jak šel čas, tak se to všechno podělalo. Proč - to je na dlouho. Určitě ne kvůli Izraeli. Pokles vlivu křesťanské komunity? Na Izrael se ne zrovna hezky dívala i naše slavná bejrútská občanka - paní Matragi, docela překvápko ...

4 0
možnosti
Foto

Souhlas. Dva citáty z antiky:

Marcus Porcius Cato:

Ceterum autem censeo, Carthaginem esse delendam.(„Ostatně soudím, že Kartágo musí být zničeno“)

Marcus Tullius Cicero:

Quo usque tandem abutere Catilina patientia nostra! Quam diu furor iste tuus nos eludet! (Jak dlouho budeš zneužívat naší trpělivosti, Catilino! Jak dlouho nás bude podvádět tento tvůj hněv!)

Stačí jen dosadit na místo Kartágo a Catilino...

1 0
možnosti

J96i25r16i 39T68i22c80h53y

25. 3. 2018 19:14

Tu multikulti politiku pro ziskavani hlasu neprizpusobivych privandrovalcu uz davno provozuji "liberalove" v Kanade, vedeni v soucasne dobe Trudeauem a jeho bandou "levicackych fasistu".

9 0
možnosti

Veľká karma! Ale ja sa obávam, že budúcnosť je ešte temnejšia. Nebudú tu vedľa seba žiadne dva civilizačné okruhy. Bude len islam. Zabudnite na multi, aj na kulti. Nebude žiadna rôznorodosť, ani žiadna kultúra.

14 0
možnosti

Naprosto přesně popsáno!

12 0
možnosti

Je to tak. Postupující multikultura se snažila a snaží Evropu odkřesťanštit a tím nahrává pronikání muslimů na kontinent. Proto souhlasím s dnešními nemultikulturními vládami ve Varšavě a Budapešti, že jasně se k tomuto zhoubnému trendu na západě Evropy vymezují.!!

15 0
možnosti

"Proč islám, proč ne konfuciánství nebo hinduismus ...?"

To je ta zásadní otázka, které se chlácholiči vyhýbají. Ta otázka je totiž zároveň odpovědí - islám, protože islám.

V individuální psychologii se postoji islámu k okolnímu světu říká narcistická osobnost.

5 1
možnosti