Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Starší pořad na ČT studio 6. Policista který se vrátil z mise přesně popisuje na co měli migranti s sebou děti. Popravdě je to hodně ostré, tak ostré že jsem myslel že je to možná fake, ale vypadá to, že si ČT dost zavařila.....

https://www.youtube.com/watch?v=njijD-DnxCk

6 1
možnosti
KC

Je to tak, pane Martine, každá pravda začíná jako revolta a končí jako předsudek. Špičky EU s pomocí mutlikulturalistů cílevědomě spolupracují s úhlavním nepřítelem, aby co nejdříve přeměnili Evropu v Eurábii. Hlavně obyvatelé západní Evropy lhostejně přihlížejí demontáži Evropy v kontinent raného středověku. A pak že se dějiny neopakují! Marx, s nímž souhlasím v jediném výroku jeho díla, kdysi napsal: Dějiny se opakují - nejdříve jako drama, podruhé jako komedie.

19 0
možnosti
MK

Pokud mluvíme o islámu, je vždy nutno si uvědomit, že není jen náboženstvím, protože má ambice organizovat celou společnost; tedy usiluje o uchopení světské moci. Je lhostejno, jak se to má stát, zda násilím a nebo porodností. V každém případě je politický islám v demokratické společnosti naprosto nepřijatelný a proto je nutno jej zákonným způsobem odmítnout. Lze tento politický islám vyčlenit (ne způsobem jedna paní povídala) z celého souboru uznávaných textů a posléze jen ten zakázat? Na první pohled zbytečná otázka, protože je všeobecně známo, že v Koránu a v textech o Mohamedovi (v sunně), největším vzoru pro všechny muslimy, se nesmí změnit ani čárka.

Říci, že ten a ten text je neplatný, je pro muslimy nepředstavitelné. A právě na tomto je vidět, jak plytké řeči o „umírněných“ nemají žádný význam a tito „umírnění“ jen avizují do světa, že nejsou správnými muslimy. Hrozí jim cejch odpadlíků se všemi důsledky. V jejich podání jsou to především verše z prvního období, z Mekky, v nichž se vyskytují slova značící vstřícnost a toleranci k nemuslimům. Je to čisté pokrytectví, protože je zmíněno i v Koránu, že pozdější a silnější verše (z Mediny) ty první nahradí. S těmi „umírněnými“ bude do budoucna vždy bezpečnostní problém; jsou v náboženské ulitě a unikají pozornosti. Ale dle Mohameda nejde být muslimem jen napůl, což také tvrdě kritizoval s poukazem na soudný den a trvalé zatracení v ohni pekelném. Také ovšem dal návod na výjimečné odpuštění hříchů: vstoupit na boží stezku a provozovat aktivní džihád! A bohužel jsou na Západě příklady, jak rychle se může „umírněný“ „vzpamatovat“!

„Zatímco se v Římě vedly porady, Saguntum bylo dobyto Hanibalem.“ – Titus Lívius 1. stol. př.n.l.

32 1
možnosti
MK

Polický, Polický, sám (zatím) jako kůl v plotě!:-/:-P

3 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky