Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Technická připomínka:

„... a v určitých skupinách je bílá pleť něco jako ... Novodobým Kainovým znamením.“

Kain to znamení dostal nikoli proto, aby byl ocejchován jako zločinec a každý si do něj mohl kopnout, nýbrž jako znamení ochrany. (Gn 4,15)

1 0
možnosti
MK

Ano, vím, Uvedl jsem to, jak to většina vnímá, jako znamení opovržení. Což ostatně mimo to, co uvádíte, bylo

0 0
možnosti
MK

R^R^ Bohužel, Evropa vždy řeší až následky a to za velkých a zbytečných ztrát.

1 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas. Levičákům se z tachových slov ježí kůže na zádech.

0 0
možnosti
Foto

docela jste vynechal fakt, že mezi pracovitými poctivými a slušnými Bělochy kteří přišli do Ameriky bylo pár mizerů, kteří neváhali vyvraždit původní indiánské obyvatele a zabrat jejich půdu, a že ti bílí pracanti si tam pak násilím přivezli tisíce černých otroků, aby za ně makali na plantážích- z toho je velká část bohatství zejména jižanských států-bavlna tabák-jak bylo zrušeno otroctví tak většina farem zkrachovala-proč? Bez práce černých to najednou nešlo? Zkreslujete minulost šíříte nenávist vůči jiným etnickým a náboženským skupinám a vzbuzujete v lidech strach-kdysi církev strašila peklem a čerty-na to už nikdo dnes nevěří tak jste si našel jiný nástroj? Znamenitý představitel křesťanství založeném na lásce:-/

3 5
možnosti
ML

Oooops! Ospravedlňujem sa za +.

0 0
možnosti
MS

Zde video, kde se čtrnáctiletý kluk omlouvá všem "utiskovaným" menšinám za to, že je kluk a běloch (s anglickými titulky).

To je jak ze soutěže revoluční poezie.

https://www.youtube.com/watch?v=PO5RGX5CeT4

6 0
možnosti
MS

Bývalý australský ministr zahraničí Peter Dutton navrhl, že Austrálie by mohla zavést speciální víza pro jihoafrické farmáře, protože je mimo jiné pokládá za skupinu lidí, které by Austrálie mohla potřebovat. Jeho návrh byl samozřejmě zamítnut s tím, že Austrálie má dostatečný program humanitárních víz a není třeba, aby nějaká skupina lidí měla speciální zacházení. No, Kanada žadatele z JAR zamítla...

Ale alespoň se o tom problému začlo mluvit na úrovni vlády. Konečně.

Chci tím říct, že politici s jiným než politicko-korektním multikulturním názorem jsou a nebojí se promluvit. Bohužel je jich čím dál míň a často jsou označováni rasistickými nálepkami, což se stalo i Duttonovi. Takže pomáhat ano, ale hlavně ne bělochům.

6 0
možnosti
JP

S prominutím, jste rasista a náboženský fanatik,víře spíše škodíte. Díky spolupráci s nadnárodní firmou komunikuji s černochy i Indy, na významných pozicích v Holandsku a ve Francii nám byli představeni maily i s fotem noví pracovníci - oba černoši. Nikomu to ani nepřijde, přestože běloši převažují. Je to samozřejmé, lidé se hodnotí podle schopností a charakteru, ne podle barvy pleti, národnosti nebo náboženské příslušnosti.

3 4
možnosti
Foto

mluvíte mi z duše pane Procházka-žasnu jak je něco takového možného8-o

0 2
možnosti
Foto

Přiznám se, že s tímto článkem mám trochu problém. Věřím, že víte o čem píšete a s mnohým souhlasím. Jen mi to vše připadá až moc "manifestační". Dokonce si nemyslím, že nás nahradí Afričané a Arabové, i když jsou vítáni a mají takřka otevřené dveře se všemi možnými výhodami.

0 0
možnosti
MK

Pokud se Afrika hospodářsky nezvedne (a m.j. avizované dlouhodobé podnební změny - sucho, tomu nenapomohou), bude současná tendence pokračovat.

Pro utříbení svého postoje, zkuste si najít změny ve skladbě obyvatel za posledních 50 - 60 let, ať jsou důvody jakékoli; ty se mohou v čase proměnit.

0 0
možnosti
MC

Pokud budou lidé volit stále levicové vůdce bude svět postupovat cestou zkázy. Jejich loupežné programy falešně navoněného altruismu s jeho ubývající zodpovědnosti k vlastním potomkům dojde k tomu, že přestanou rodit děti vysoce kvalifikovaní lidé, protože proletáři všech zemí se opět rozloučí se svobodou a bude jim stačit jen poslouchat a válčit proti těm, kteří ještě nepodlehli tolik levicovosti a dokáží aspoň něco vytvořit.

3 0
možnosti
JT

J89i97r40i 45T30i77c74h69y

19. 3. 2018 17:27

V Kanade ted prevlada "levicacky, politicko korektni fasizmus". Nelze se vyslovit proti vyuce v prvni tride o krasach lesbickeho "manzelstvi", brany byly otevreny pro priliv nejruznejsich neprizpusobivych privandrovalcu, vlada se sklada z zen a muzu na 50/50 bez ohledu na kvalifikaci, przneni anglickeho jazyka ve stylu krome on a ona je jakesi treti zajmeno (profesor Paterson z York university to odmitl a byl vykricen a znemoznen bandou soucasnych fasistu), dale zakaz pouzivani zenskych forem slov (jen actor, ne actress), odtranovani historickych pomniku - byli to kolonizari, vymysl novych slov (gender = gramaticky rod misto sex = pohlavi), dve zakladni pohlavi neexistuji, je to prubezne "continuum" od muzskeho k zenskemu a mnoho mezi(!) a vice. Zradcu bile rasy je hodne, pocinaje panakem Trudeau, ktery krome politiky prakticky nikdy nezastaval poradne zamestnani. Pokud se nepodvolujete, muzete skoncit pod instituci jako je Human Rights Tribunal pro sireni nenavisti.

17 0
možnosti
JK

to není možné! Ranková nás tady poučuje s tím, že v Kanadě je všechno v cajku.

13 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky