Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tentokráte souhlas, jen je mi divné, kde zůstali vaši věrní podporovatelé z posledních článků, jako Hermánek, Kulhavý a spol.:-/:-)

0 0
možnosti
Foto

Náhodou Lord Baal byl z Goauldu ten nejzajímavější a měl svůj plán nejvíce vymakaný. Toho nejde neuctívat. I když já dávám přednost Crowleymu

0 0
možnosti
Foto

Aby Vás Martine nevzali Ti nejedlovsko-jiráskovští bolševici vážně. Oni tihle lidi moc nechápou ironii a nemají smysl pro absurdnost.

4 0
možnosti
Foto

Tesat do kamene, karma :Zakažte Církvi mluvit o tom, že jsou dvě pohlaví, muž a žena. Protože to se do moderní doby nehodí. Zakažte historikům psát o tom, že naší civilizaci formovalo křesťanství a slova apoštola Pavla. „Kdo nechce pracovat, ať nejí“. Mohlo by to být urážlivé k ostatním.

Zdroj:https://martinkavka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=651762

3 0
možnosti

P70e62t45r 79J41í41l94e92k

1. 3. 2018 19:35

Smutné je ono zdanění, smutné je i to, že se o to postaraly populistické strany, pro které jsou křesťané další menšinou, na které si rozzuřený lid rád smlsne, a kterým jste svými minulými články přihrával voliče.

3 2
možnosti
Foto

J61a76k37u71b 62R95o37t61h

1. 3. 2018 18:02

A ode mne karma, Martine, a díky, Jiráskovsko-Nejedlovská luze už se hezky zformovala pod článkem kolegy Vlka. Je to ale stejně marný, budou furt mlít ty nesmysly. R^:-/

7 1
možnosti

Jen pro info i v Izraeli se uvažuje, jak zdanit byznys církví a já na tom nevidím nic zlého a nejsem komouš ani jejich fanda. Církev je nejstarší podnikající firma na světě a mj, se od původního učení velmi vzdálila,,,,

2 4
možnosti

To jste docela na omylu. Tam šlo o zdanění majetku, který církev chce prodat. Nikoli byznys jak říkáte

8 0
možnosti

Já nevím, jestli vám toto soudruzi přijmou. Oni totiž věří v jednoho boha ve třech osobách a ty jsou: prvou osobou je Marx, druhou je Lenin a třetí osobou je ten, který momentálně vládne. Dnes tedy Putin.

5 2
možnosti

A spojuje je chamtivost.

Marx se nechal živit, Lenin dotovat a Putin si užívá jejich plodů.

9 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky