Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslím, že většinou je nepochopení v tom, že většina skutečných aktivistů a aktivistek proti domácímu násilí ho odsuyuje BEZ OHLEDU na to, zda se jedná o muslimz, ateisty, nebo pastafariány. Proto nemají naprosto žádný důvod jmenovat kulturu, ze které by chtěli ásilí odstranit. A obvykle se zaměřují nejdřív na kulturu vlastní, domácí, přesně v souladu se zásadou "zamést si před vlastním prahem," která patří mezi základy morálního chování.

Naopak, právě ti, kteří se zaměřují vyloženě jen na domácí násilí v cizí kultuře (islámské, nebo jiné), i když v jejich vlastní je domácího násilí k řešení víc než dost (v Česku a na Slovensku se mluví o minimálně jedné zkušenosti u každé páté ženy, což je šílené množství a věřím, že ne každá pátá, dokonce ani každá pětistá žena u nás není vdaná za imigranta, takže většina pachatelů musí být zdejší) obvykle opravdu jednají spíš pouze s motivem očernit tuto cizí kulturu a upevnit v sobě pocit, že jsou svatější, než "ti druzí," místo aby jim opravdu šlo o nějakou pomoc týraným. Ostatně, jakou logiku má, když někdo na jedné straně cizince kritizuje a na druhé straně vlastním nevěnuje tolik úsilí, jako jim??

1 0
možnosti

Podle Vašich slov naši aktivisté nestíhají "zametat před naším prahem", tak proč do toho ještě míchat další problémy, když (nejen) z Francie, Británie, Itálie, Švédska, Německa vidíme, že tam ty problémy jsou a jsou velké?

Tak ať se jedni specializují na domácí scénu, další na zahraniční ohrožení a pokud budou mít výsledky, tak ať to dělají. Ale bez nálepkování a osočování ať už z jedné či druhé strany.

0 0
možnosti

výborně a děkuji. vyrábění pseudoproblémů, které mají upoutat pozornost a odvést ji od skutečných průšvihů, taky nesnáším

3 1
možnosti

P93e42t51r 50B80u59d98í87n

24. 2. 2018 19:53

Ten závěr přesně sedí na hloupé a nedostudované namyšenky ála Gaislerová

1 0
možnosti
Foto

zatímco svědectví ženy poukazující na násilí bílých bohatých mužů bývá banalizováno s tím, že si za to může sama, že si o to koledovala a nebo je to chudinka o kterou nikdo nestojí tak si vymýšlí aby byla zajímavá, opačně to zřejmě neplatí-nikdo neřekne že žena znásilněná imigranty je provokovala protože s bělochy si neužila jelikož o ní nestáli a tak aby byla zajímavá zkusila to jinak..

ostatně ty hollywoodské herečky to možná přehání ale nejde jen o feminismus ale prosté zneužití moci-jako za komoušů vám nedali šanci pokud jste nebyl komouš

3 18
možnosti

J21a79n 62B77í31l68ý

24. 2. 2018 13:11

vy žijete v jiném světě, který existuje jen ve vaší hlavě. znásilnění migranty nejsou jen nějaká nepodložená prohlášení hereček o tom, co se údajně stalo před dvaceti lety. ta znásilnění jsou zdokumentována policií a skutečně k nim došlo. a nikdo netvrdí, že herečky z metoo si za znásilnění můžou samy, protože jejich kritici jim nevěří, že ke znásilnění skutečně došlo. jako obvykle nejste schopná pochopit, o čem je vlastně řeč...

17 1
možnosti

P24e11t41r 62H87o50r81n11í95k

23. 2. 2018 13:26

Pokud vím tak papež to podporuje taky, v Německu je převaha katolíků. Takže to porovnej s GB a požadavkem barevného obyvatelstva, výjde totéž.

0 0
možnosti

R^R^ Někde jsem četl pár slov od starší herečky: vědělo se, že vlézt režisérovi do postele má v konečném rozhodování o obsazení role svůj význam, ale nebyla to jistota. Lépe bylo něčím zaujmout a samozřejmě být v té posteli vícekrát.

To není omluva režiséra, ano patří mu titul děvkař (ne všem!), ale v 99% mu ty héérečky lezou do postele samy a musel by být anděl (nebo ho nemít), aby stále odmítal.

Co se týče Ameriky, čekám, kdy se zvedne vlna bránících se mužů a ať už to byla či nebyla pravda, ústředním heslem by mělo být: "Dokaž to!" A až bude nějaká postarší stěžovatelka na událost před 20 lety u soudu obraná o 100.000 dolarů, nastane uklidnění vod.

P.S.

Celá akce to udělala horší pro nejisté nové adeptky; mnohý rejža si dá hodně velký pozor, aby se neocitl na černé listině. Má to plus: i ty škar....... méně atraktivní mají rovnější šanci.;-):-)

26 1
možnosti

Takze ty role ve filmu dostlaly ty, co byly s producentem v posteli? Nebo jak?

0 0
možnosti

To víte že neobvinily. Někdo už to výstižně popsal jinde. Větší bere a jelikož nejvyšší karta je islámský uprchlík tak ten přebíjí vše - rasu i gender. To znamená, že feministky a cool rasy nemají nárok. Úplně nejnižší kartu má pracující muž, běloch.

51 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS