Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LU

CzexitR^, budeme vám za to povďačný.

2 2
možnosti
Foto

Tomu věřím. Konečně nás předeženete a nebudete pro to muset hnout prstem. ;-):-)

1 1
možnosti
JR

Britskáá neziskovka Oxfam má průšvih, zaměstnanci si za její peníze platily prostitutky. Mám na pozadí puštěnou televizi BBC a tam probírají v podstatě jen toto. Jak se nakládá s penězi našich neziskovek kam jdou ze státného rozpočtu gigantické peníze? Jaké mají další zdroje?

12 3
možnosti
JR

Asi je lepší pdle pravdoláskařů osvícená diktatura - jejich vedoucí úloha. Nevzdělaný a starý buranský lid sedící v hospodách se vzpírá a volí Zemana, Babiše, Okamuru, chce i referendum o EU 8-o8-o

10 5
možnosti
MM

Právě ta představa, že by v referendu rozhodovali nekompetentní lidé jako vy, kteří si nevidí ani na špičku nosu je děsivá.

To nemá s "pravdoláskaři" nic společného.

7 6
možnosti
JT

J55i15r30i 18T33i95c82h96y

12. 2. 2018 17:27

Stale se tu omyla, jestli v EU nebp ne a jestli teda zitra bude ten krtajic o trochu vetsi nebo mensi. Historicka perspektiva tu chybi. Na priklad husitske valky znamenaly docasny pokles obyvatel, zniceni mnoha kulturnich pamatek a hospodrskych objektu, ale mozna zajistily preziti ceskeho naroda. Znam sice "Cechy", kteri tvrdi, ze by jim nevadilo, kdyby byli Nemci a nebo, ze jsou Evropani - tak jako Bavorak neni Nemec.

0 0
možnosti
Foto

Po vystoupení z EU bysme přišli njen o ty dotace, které jsou mimochodem větší než objem ekonomického růstu-fakticky tedy naše ekonomika roste především díky jim.

Především by naše firmy přišly o bezcelní přístup na trh s téměř 500 000 000 lidmi. ztratili bysme jednoduchý přístup na ekonomicky nejsilnější trh na světě.

Přišli bysme o investory pro které jsme zajímaví jen díky členství v EU, nebo by u nás musely klesnout platy a tím i životní úroveň tak aby se jim nadále vyplatilo mít své firmy u nás-ten pokles by byl nejméně třetinový, ale spíš výrazně větší.

Faktem je, že na světě není ekonomicky úspěšná země přibližně naší velikosti nebo menší, která by nebyla součástí většího ekonomického celku nebo za přístup na něj výrazně neplatila (sna s vyjímkou některých zemí závislých na nerostném bohazství, které nemáme)

Takže ano vystoupením z EU bysme mohli ztratit, respektive bysme ztratili náš současný poměrně pohodlný život v relativně bohaté zemi.

13 20
možnosti
PK

Jsem pro zákon o ref. ať si politologové a novináři a politici zpívají stále dokola svou písničku o nezralém národě... věřím v tento národ...[>-]

21 3
možnosti
RC

Vira nestaci....

nebo uz mame alespon polovicni mzdy proti Nemcum?

2 0
možnosti
JR

Super, stručné, jasné, trefné...vynikající krátká analýza.......karmaR^

11 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 10
možnosti
JH

J75i75ř81í 25H79o84r40á77k

12. 2. 2018 17:44

Nemuseli jsme dělat referendum a vstupovat stačilo jenom s celou RVHP na EU počkat.

0 0
možnosti
AK

Problémem je při referendu i počasí.

Ve VB prý rozhodlo o vystoupení.

Ve volební čtvrtek na celém území VB velmi silně pršelo.

A tak mladí, bystří a dynamičtí zůstali doma.

Staří a blbci, kteří nepochopili, že v dešti můžou nastydnout, šli volit.

No a tak to takhle dopadlo...

42 4
možnosti
Foto

Já si osobně myslím, že všechno souvisí se vším. Jestliže jsme trpěli a doposud trpíme neskutečně agresivní propagandu proti hlavě státu, pak se nesmíme divit, že lidé se přestávají orientovat v hodnotách a sednou na lep propagandě o vystoupení z EU.

Prostě, jakékoli uvolnění slušnosti a morálky na jedné straně, musí se zákonitě odrazit na straně druhé. Jsou to prostě spojité nádoby a jednou rozpoutaný teror vůči jedné instituci se zákonitě změní v teror proti jiné instituci.

1 0
možnosti

To "uvolnění slušnosti a morálky" kopíruje nástup Emana na trůn...

3 1
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky