Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma. R^ Jde levicovou smrt, nikoliv o barvu pleti.

3 0
možnosti

Dnešní Evening Standard a článek o tom, proč obchoďáky Waitrose stahují plechovky kávy illy. Jeden by nevěřil - na plechovkách jsou náladové obrázky z historie, černoši sklízející kávu. Aktivisté protestovali proti jejich rasistickému, hanlivému zobrazování a obchodní řetězec se podě..l.

6 0
možnosti
Foto

Všechny pasáže Nového zákona otroctví schvalují jako nediskutovatelnou realitu, píše se tam o líných otrocích i o tom, že otroci mají poslouchat své pány.

0 0
možnosti

Nikde se tam otroctví neschvaluje

1 0
možnosti

Velice presne popsano, R^

4 0
možnosti

Karma. Tá akcia HM bola vyslovená provokácia. A najhoršie je, že falšovanie dejín, rozprávok, celej západnej kultúry majú na svedomí práve bieli aktivisti. Pľujú na hroby svojich predkov, zapredavaju vlastnú civilizáciu. A ešte sa cítia byť nadradeni. Je to hnus.

18 0
možnosti

Neřekl bych, že to byla provokace. Firma si kvůli politickým záležitostem nezahrává se ztrátou. Prostě nikoho nenapadlo, že se kvůli takové absurditě zase jednou rozhoří ohně na pálení čarodějnic, jak je to dnes na denním pořádku. Proč by nemohl být černošský klučina ten nejsuprovější opičák v pralese, že ano. Pokud se nad možnou rasistickou konotací někdo zamyslel, tak spíš usoudil, že by fotka mohla být vnímána jako antirasistická.

0 0
možnosti

a kdyby ty aktivisté proti rasismu viděli tohle, klepne je pepka

https://www.youtube.com/watch?v=qpjhSmoodu0

:)

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS