Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

R59a43d93e18k 22J57a79r20o69š

7. 12. 2017 23:21

Pochopitelně karma, jakžto je u mě ve Vašem případě takřka rutinou ;-)

R^R^R^

14 0
možnosti
MK

R^ Nejen že ten degenerovaný Brusel posílá peníze na teroristické akce a vdovám po teroristech, ale ze všech současných odsudků je cítit strach. Strach z domácí muslimské komunity. A to je zlé. Taková veřejná připodělanost se vymstí. Evropští radikálové v muslimské komunitě si ten podtext vysvětlí po svém a budou mít pravdu!! A tím pádem bude v Evropě zase o něco hůře. Takovéto kroky zcela zákonitý silový střed jen oddalují a o to bude horší. Evropští lídři trestuhodně promarnili příležitost: a) v poskytnutí možnosti protistraně se odkopat b) začít doma dělat pořádek.

27 0
možnosti
NM

8-o..vyřešení otázky palestinských Arabů je jako vyřešit otázku u nás /musím napsat/ romů abych nebyl smazán...nemyslitelné nebo potom zrušte zahraniční vysílání TV o tkzv.odboji palestinců a o pomoci taky EU kdy peníze a taky cement byl použit jenom na stavbu teroristických tunelů míto na opravy domů a pod.;-O;-O!!

3 0
možnosti
Foto

A že bychom se raději zamysleli nad příčinami, které ten terorismus vyvolaili? Co takhle tekutý hněv při pohledu na ukradenou půdu.

1 17
možnosti
ZH

Tentokrát karma i ode mne. Něco se s tím problémem udělat muselo a toto je asi to nejlepší, co se mohlo stát. Souhlasím s panem Braunem, že únava obyčejných lidí v regionu je zjevná a nenávist rozdmýchávají palestinské elity zneužívající světovou finanční podporu. Dokonce i stanovisko našeho MZ je pro mne docela přijatelné. R^

11 0
možnosti
Foto

Nejsem znalec na tuto oblast, ale silně inklinuji k vašemu názoru, hodně událostí mne v tom utvrzuje. Napsal jste to moc dobře a výstižně. I já se domnívám, že různá jednání dosud nevedla k výsledku, je to jako neustálé vyhlašování o zlepšeném stavu mortálního pacienta, ačkoliv on je stále jednou nohou v hrobě.

11 0
možnosti
BL

Píšete výborné blogy, a tento je jeden z nejlepších. Souhlasím a smekám. Před D.Trumpem i před VámiR^

13 0
možnosti
LM

dobrá a přesná analýza .Karma

18 0
možnosti
AR

Souhlas s článkem, ale nutno také dodat, že židi zvláště za premiérování Netanjahua vždy po nějakém čase zabrali Palestincům kus jejich území a vystavěli tam svou dědinu. Tím setrvale si je popuzují proti sobě!!

3 4
možnosti
MT

Problem je, ze oni jsou "popuzeni" i kdyby nedelal naprosto nic.

12 0
možnosti
Foto

Faktický stav věci je dán Rezolucí RB OSN z r. 1980, která odmítla jeruzalemský zákon jako porušení mezinárodního práva, protože odporuje principu nepřípustnosti přisvojení si území ve válce.

1 17
možnosti
MK

Takže Kosovo patří Srbům?

11 0
možnosti
JH

J19a98n 71H86l66e51d44í23k

7. 12. 2017 16:35

EU BRUSEL-- by měl hned zrušit dotace Palestincům, bez těchto miliard těm směšným kašparům spadne hřebínek a po období teroru si vystřílejí miny, granáty, zásobníky ruských kalašnikovů a hlad je možná , kéž by, dožene k jednacímu stolu. a těch několik milionů si hravě mohou rozebrat většinou ukrutně bohaté islámské státy,-- mohli by si přibrat i palestínské milovníky a ochránce, kterým změkl mozek a nabobtnala prostata

26 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky