Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chci tu znova připomenout, že Ortel a pod. používají tzv. podprahovou (subliminální) reklamu, která je v řadě zemí nelegální. Princip včetně výkladu jsem uvedl (tuším) u Hornerova blogu.

V daném případu podprahová sdělení útočí na atavitické pudy jisté části publika, které má v podvědomí dost pevně zafixovanou nějakou nenávist. A ta je modifikována cíleně jako rasismus, xenofobie a pod. A hezky to brnká na temnou strunu.

Kdo četl detektivku Poslední opona (Agatha Christie), seznámí se s metodou hodného tichého Nortona.

Povyk kvůli idiotské slavičí anketě a zneuctěnému Ortelu je ukázka toho, co je pro náš lid důležité. A není to jen odvedení pozornosti od jiných, důležitějších událostí?

1 2
možnosti
MS

Chápu, proč mají ženy kvůli jedné podprahové reklamě problém se svojí vagínou, ale nechápu proč kvůli podprahovým písničkám Ortelu byl vyloučen Joakim Broden. On taky zpíval podprahově?

Zmínil jste, že podprahovost je v řadě zemí nelegální. Problém je v tom, že ČR do této skupiny očividně nepatří, jinak by byla skupina Ortel diskvalifikována už před třemi lety, kdy začínala, nebo před rokem, kdy získala stříbrné ocenění a to na základě nelegální činnosti.

Takže vaše argumentace podprahovosti má stejnou argumentační hodnotu jako kvasinková a bakteriální infekce.

5 0
možnosti
RT

Koukám, že jsme měli za mládí stejný hudební vkus. Ještě tam chybí Citróni.

Byl jsem i v jejich fan klubu.

Ale třeba Jasnou páku si člověk, pokud má náladu, poslechne i dnes.

0 0
možnosti
MK

R^R^ Já už jsem to vzdal, je to prachsprostý provokatér; jen občas, pro jiné, dám něco do diskuse.

8 0
možnosti
Foto

Když už se taková agentura rozhodne, že muž z brašnou na motocyklu neprojede, má to udělat otevřeně. Měla na to rok, a jak to provedla, to by snad tahle neudělali ani malí kluci. Stačilo do pravidel napsat, že se skupina Ortel a její zpěvák nesmí soutěže zúčastnit z toho důvodu, že si to někdo nepřeje;-). Potajmu někoho diskvalifikovat a potom připustit v programu tu šaškárnu s chybným vyhlašováním vítězů a Dalajlámou to bylo opravdu hodné současné úrovni soutěže.

12 0
možnosti
Foto

"Prostě jsou kapely, které nemusí být nijak hodnotné",... a před tím autor blogu vyjmenuje několik, co jim tahle ortelbesídka zvláštní školy nesahá ani po malíček na noze. Prostě neznat texty Psích vojáků, nepřečíst si poměrně nedostižné básně Filipa Topola, znát tedy prd a nahodit sem tuhle sebediskvalifikační větu... fakt paráda. promluvil znalecRvstrašný

7 31
možnosti
MK

Dovoluji si upozorniit, ze texty pisni mnou vyjmenovanych kapel by neprosly zdejsim inkvizotorskym prostredim . Na rozdil od Vas je skutecne znam

12 0
možnosti
JW

...Jestliže Bůh dal člověku svobodu poznání a rozhodování jakým směrem se vydá, tak kdo má právo tuto svobodu člověku brát pane Hornere? Zatím si to dovolili jen nacisté a komunisté

Tolik Kavka

věděl proč a za co musí těžce bojovat a my v jeho odkazu musíme pokračovat. Nenáviděl komunismus, proti němu bojoval, byl obětí humanistů - v našich srdcích žije dál! Rudolf Hess, Rudolf Hess - bojovník za bílou jednotu - svoboda pro celou Evropu, odešel opravdový typ árijského národa

Tolik Ortel

0 5
možnosti
MK

V té době Ortel neexistoval. To jsou texty z roku 2001 od kapely a navíc vymyšlené texty pana Rataje

10 0
možnosti
JZ

Dobrý Martine, zasloužená karma. R^:-)Mně se také Ortel nelíbí, tak na něj zkrátka nebudu chodit, nebudu jej poslouchat a je to. A hysterie kolem bezvýznamnosti typu Český slavík je úsměvná. Je neskutečné, ž někteří lidé jsou schopni kvůli takové hlouposti pomalu vyvolat občanskou válku.

8 0
možnosti
MD

Ze zrovna vy obhajujete salbu a klam. Toliko vami pripisovanou jen zlu techto dnu, Vladimiru Vladimirovici.

0 0
možnosti
Foto

Jasně, kulturu budeme čistit až do úplného vymizení. Jednotně vpřed! Levá!

20 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky