Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Děkuji Všem za hezké příspěvky, ale myslím si a jsem rozhodnut již dále o islámu nepsat. Pokud ještě budu někdy psát tak to bude o historii a to hlavně o středověku.

Děkuji že, jste četli moje články a líbili se VámV

2 0
možnosti
AP

Martine, chcete tím opravdu říci, že hodláte psaní "až na další" zanechat? To by mne mrzelo, bez Vás tu skoro nebudu mít co číst....

2 0
možnosti
LP

Psaní je, pane Pakosto, velmi psychicky náročné a obdivuji pana Kavku, že to dokázal tak dlouho. Další tlak je odrážet neustále útoky těch šílenců v diskusi - nemusím doufám jmenovat, je jich tady víc než dost. Člověku to bere radost ze života. Nezbývá než věřit, že vstanou noví bojovníci. A také nevěřím, že by pan Kavka nic nedělal, jistě přiloží ruku k dílu jinde. Život jde dál.

1 0
možnosti
PP

P95a94v45e84l 87P10o56n45e24c

29. 3. 2017 10:14

Martine, díky za všechny ty zajímavé informace z vašich blogů. Až dostanete někdy chuť se ke psaní vrátit, třeba vás zaujmou nějaké tipy:

1. Na středních školách je jistě řada nových studentů, kteří neví o politických aspektech islámu téměř nic. Lidé s podobnou úrovní znalostí však jsou i v politice, ve školství, nebo v technických oborech. Na českém internetu proto vidím prostor pro článek, který by shrnoval pro laika srozumitelnou formou výběr těch nejdůležitějších informací k tématu, včetně referencí na zdroje pro ověření a odpovědí na nejčastější otázky. Takový blog bude mít pak smysl odkazovat v emailech a komentářích jiných diskuzí po významnou dobu.

2. Integrace nekompatibilních kultur je pouze část jednoho problému. Ta druhá je politická propagace (ortodoxního) multikulturalismu, kterou obhajuje i řada humanitních VŠ. Věřím, že nějaké ucelené zpracování tohoto tématu zaměřené zejména na nové studenty by také mohlo mít přesah okruhu čtenářů běžného blogu.

2 0
možnosti

Myslim, ze neni duvod koncit, neustale se deji ruzne veci, ktere jsou propagandisticky prekrucovany a je potreba lidem neznalym souvislosti je neustale objasnovat.

2 0
možnosti
OF

ALPUHARA

Już w gruzach leżą Maurów posady,

Naród ich dźwiga żelaza,

Bronią się jeszcze twierdze Grenady,

Ale w Grenadzie zaraza.

Broni się jeszcze z wież Alpuhary

Almanzor z garstką rycerzy,

Hiszpan pod miastem zatknął sztandary,

Jutro do szturmu uderzy

0 0
možnosti
OF

Jen pro intelektuály, možná se tady nějaký objeví.;-D

Loučím se tímto s auotorem, jako kdysi loučila Florencie se Savonarolou / nebo Řím ?/.Stejně všichni skončíme v pekle.Ale pod kotlem budu topit já.

0 0
možnosti
VP

tak to je škoda, že končíte. Ano, je to sice pořát dokola, ono taky na tom islámu není už 1400 let nic nového, ale i tak je potřeba neustále připomínat co je to za svinstvo, protože protivník a zrádcové jsou stále aktivní.

13 0
možnosti
JH

J44i54ř53í 82H38r66b53e79k

28. 3. 2017 22:56

Zdravím.

Jsem rád za Vaše psaní o muslimech a Islámu, protože jsou často faktické a informativní. Přiznám se ale, že pro mě osobně tahle otázka zdaleka vyřešena není... mám jí někde v krabičce s otázkami jako „je vesmír nekonečný?“ :-)

Shodneme se v názoru na současné aplikování „multikulturalismu“ na soužití „postkřižácké“ Evropy a muslimů -> zbytečná třaskavá směs namíchaná pseudohumanistickými sociálními inženýry;-), ale jak je to s Islámem samotným, tam bych byl i přes všechno záporné ovoce opatrný, abychom nedělali stejnou chybu jako třeba posuzovat křesťanství podle historie papežského stolce. Hodně mě zaujal výklad některých otázek od pana Berrezougy... a nebo třeba -> co si myslíte o názorech Mahatma Gandhiho na Islám?

3 0
možnosti
LP

Pokud přestanete psát, tak mi budete chybět, ale pochopím to. Občas je dobré poodstoupit a odpočinout si.

13 0
možnosti
PB

.... se mi na tem líbí, jak voni si ti zelení s feministicko gender troskama na sebe sami dokážou uplést bič s tema mírumilovnejma muslima, aniž by jim vůůůbec došlo že budou první na řadě ;-D!,- ........fascinující !

14 0
možnosti
Foto

Islámská filozofie, n e e x i s t u j e. Byla pouze Perská a Maurská, kterou islám totálně zničil

7 0
možnosti
KC

A co filozofie řecká? Tu islám začal opouštět už v 10. století nejprve jen někde, později naprosto nekompromisně. V 15. století byl islám od řecké filozofie zcela odstřižen.

0 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky