Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za tím Hornerem bude nějaká frustrace a asi cyklická. Článek co článek a stejná "nálada".

5 0
možnosti
AP

Pane Kavko, když se podíváte na diskusi pod tím ubohým výtvorem pana Hornera, seznáte jistě, že jste svůj článek na obranu paní Šichtařové ani nemusel psát. To ovšem neznamená, že s Vámi nesouhlasím. Naopak! Napsal jste to dobře - což je patrně důvod, že paní Šichtařovou i Vás mám ve svém seznamu oblíbených blogerů, zatímco pana Hornera nikoliv.

3 0
možnosti
JM

Skvěle napsáno, klobouček... a karma R^

4 1
možnosti
OF

Vy a Šichtařová byste mohli klidně pracovat. Umíte psát, vyřídilku máte a lidé vás žerou.Na úvod bych doporučoval Rádio Jerevan.;-D

P.S Zapomněl jste o nás.

0 4
možnosti
OF

byste mohli pracovat v rádiu

0 1
možnosti
MK

R^ Horner je jasný provokatér; teď jde o to, zda vědomý a nebo nevědomý. To druhé by bylo sice vše vysvětlující, ale o to horší a smutné.

5 0
možnosti
ZH

Horner je těžce nemocný člověk. To ho ovšem nijak neopravňuje vymýšlet si nesmysly a na jejich základě kohokoliv křivě obviňovat.

14 0
možnosti
KD

K46a51r20e87l 96D33u31f95e48k

12. 3. 2017 21:57

R^Máte naprostou pravdu.

3 0
možnosti
Foto

Nejsmutnější je, že většina "spasitelů" nechápe, že problém není v barvě kůže, ale ve vztahu k práci, k rodině, ke vzdělání a k celkové kultuře života, tedy k tomu jak pečujeme o své okolí a o svou obec.

34 0
možnosti
HP

Jenže to některým lidem nevysvětlíte... ;-)[>-]

2 0
možnosti

Horner- typický slniečkarský chudák. nenávisť z neho len srší.

13 0
možnosti
PB

.... nečteme Hornery,- nic nám neříkají, nesdělují, neobjasňují, neuvažují, nemají co nabídnout- zkrátka sou zbyteční,- aj kdyby sa náhodou narodili černí, fialoví, žlutí, tak to porád vyjde nastejno,- pochybuju že vo takovejch by Šichtařová něco psala!

15 0
možnosti
Foto

R^Snad jen, že číst je může každý a pak si udělat SVŮJ VLASTNÍ ÚSUDEK. Což nikdy neuškodí;-)

3 0
možnosti
MP

Napsal jste to velmi dobře. Já jsem se před časem v jedné diskuzi pod článkem p.Hornera vyjádřila poněkud obecněji a ostřeji, nic neslušného, ale pan Horner se docela rozzlobil, cítil se uražen a vyžadoval omluvu. Protože jsem obvykle ve formulacích spíš uměřená a tehdy jsem nějak "ujela" a napsala to naplno, tak jsem se omluvila. No, a nestačila jsem v tom jeho článku směřujícím proti "bílé" Šichtařové zírat na to osočování a nevybíravé nálepkování. Klidně použije slovo "sociopatka" a přitom proti mně vyskakoval za 10x mírnější formulaci.

Takže se naplno ukázalo, jak to tihle lidičkové mají jednosměrné.

25 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky