Diskuse

Proč muslimové bojují za svoje práva v Evropě? Proč ne v islámských zemích?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I33v63a73n 15M19i76n30á68ř

2. 2. 2017 21:11

Ironií je, že ač islám evropskou demokracií a jejími lidskými právy bytostně pohrdá, přesto mu bude EU - donekonečna servilně podlézat !!

1 0
možnosti

To není otázka náboženství, ale kultury nebo slušného vychování. Přijdu-li někam, kde mi poskytnou střechu nad hlavou a nemusím se obávat střely, chovám se pokorně a snažím se začlenit. I proto měli úspěch naši migranti. I proto zde mají úspěch alespoň ty kultury, které vysoko vyznávají kulturu práce a nikoliv kulturu popíjení čaje a diskuse v chládku. Ovšem jen pro půl obyvatel. Ta druhá půlka může dřít, jako kůň, resp. jako sekretářka premiéra.

5 0
možnosti

Jejich požadavky něco společného s deklarací lidských práv mají - ovšem s deklarací lidských práv v islámu.

1 0
možnosti

Utekli před islámem, aby tady potom za něj bojovali ... to vážně svědčí o nějaké psycho poruše tohoto fanklubu Alláha.

11 0
možnosti

Hezky to popsal Okamura v rozhovoru s Abbasem... islamizace stehovanim, ktera je zakotvena v Islamu.

https://youtu.be/qu6J0xseSjk?t=59

9 0
možnosti
Foto

Koukám, že jste si smázl, nebo vám byla smáznuta vaše odpověď na mojí reakci. Já vám opravdu nevyčítám to co tvrdíte, jen se mýlíte v tom, co je toho příčinou.

0 0
možnosti

..... proč bojují za svoje práva v Evropě ?!,- protože jim multikulti-korektní totál zmatená Evropa naslouchá a vychází jim maximálně vstříc co se týče vyřvanejch a vyvzdorovanejch požadavků na přijetí !,- (viz, stížnosti na žrádlo, na čekací lhůty vo azyl, stížnosti na ubytování, stížnosti na malou apanáž, stížnosti na státní správu obecně, atd.atd.atd.),- a protože ti negramoti neovládají jazyk cílové země a nikdy by se sami nezmohli na jakoukoliv stížnost, pak si musíme položit otázku KDO vlastně za jejich práva v Evropě bojuje ?????? ,- ...... sme v tem až do rozkroku !!!

10 0
možnosti

Já myslím, že se autor velice mýlí. Přeci jsme dobyli a dovezli společně demokracii do Afghánistánu, Iráku a prostřednictvím arabského jara až do Sýrie. Tam je nyní království nebeské na zemi.

V islámských zemích bojuje za práva mnoho aktivistů, kterým absolutně nepomáháme tendencí ponižování muslimů. Muslimové nejsou žádnými občany druhé nebo nižší kategorie, aby nemohli, třeba i neoprávněně, bojovat za svá práva. Každé takové vybojované právo vykoná mnohem více než vraždící drony a shozené bomby na bezbranné země. Co byste napsal do naší ústavy? Muslimové nesmí podat žalobu na porušování svých občanských nebo lidských práv? Podat žalobu neznamená vždy vyhrát, jak se ukazuje v naší národní epizodě. Přesto je takový proces cenný. Musíme při svém konání ohleduplně přemýšlet. Já bych svoje dítě do školy s takovou účou nikdy neposlal. Mohla věc vyřešit slušně a k žádnému procesu vůbec nemuselo dojít. Zachovala se jako pedagog neschopný empatie..

0 26
možnosti

Než začnete zase plácat něco o islámu, přečtěte si Korán. Sledujte pak pečlivě, jaký vztah mají mít muslimové k nemuslimům, s rozlišením na křesťany, židy a ostatní. A také něco o ponižujícím poplatku od těch, nad kterými muslimové získají vládu.

19 0
možnosti

M72a75r71t32i30n 11L71a65c91o

27. 1. 2017 19:50

Off topic: Čo je s Radkom? Nepredýchal Trumpa?

1 0
možnosti

Snad se Vám po něm nestýká...? Je zde mnoho jiných jako je on...

0 0
možnosti