Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nikdy jsem nechápal nenávist katolíků k Haškovi, až jsem si jednou všiml ve Švejkovi této nenápadné věty při popisu polní mše feldkuráta Katze:

"Zlato na ornátě bylo falešné stejně jako celá sláva církve svaté". Tak to chápu, že katolíky nepotěšilo.

1 7
možnosti
MK

Jsem rád, že zde zavítal Pepek Vyskoč:-)

7 2
možnosti
SN

:-).......Píši to pořád dokola ! Nic se v politice neděje náhodou. Toto je plánovaná akce, jejíž počátek začal pádem dvou mrakodrapů a za 7 hod. třetího, který spadl do svých základů za 9 vteřin,(ačkoliv se ho žádné letadlo nedotklo), můžete mi klidně nadávat do konspirátorů), a pak se to rozjelo. Včera jsem viděl v TV na dvojce pořad, kdy president Francie Chirack, kondoluje Bushovi ml. k tomu to neštěstí. Výraz amerického presidenta je dostatečně vypovídající, ten dobře ví o co kráčí.

Pak to začlo. Irák, Irán, LIbye . Syrie, která byla celkem v pohodě, Assad to tam držel pevnou rukou, katolíci nepronásledování, několik vyznání žijících v relativním míru. Někdo proškolil umírněnou opozici, dodal zbraně a problém je tu.

Nakonec se sem stěhuje celá Afrika, kde nic nehrozí, mladíci vybavení super telefony, s nevyčerpatelným kreditem, bez jakékoliv kontroly se hrnou do Evropy! Myslíte si, že je to všechno jen ́náhoda? Já ne. Pro autora: R^R^R^

0 6
možnosti
Foto

8-onadávat do konspirátorů????

Spíš politovat.

1 2
možnosti
KC

Měli bychom být za migranty vděčni. Přišli nám nastavit zrcadlo a ptají se, když do něj Evropan pohlédne, kdo je na světě nejhloupější? Odpověď je stejná jako hra na starý gramofon: "Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere". Takže se oba snaží, seč můžou" ti první, aby přišedším snesli modré z nebe, ti druzí, aby urvali co nejvíc ! Až to pochopíme a začneme se chovat jinak, davy uprchlíků prořídnou a my procitneme z kocoviny, před sebou práce jak na kostele.

20 1
možnosti
RT

Je to tak, když člověk čte požadavky dnešních mivrantů, tak má pocit, že si snad z původních obyvatel dělají srandu. A Mahmůdovi by měli skutečně pomoci, a to nabídkou práce do kamenolomu.

30 1
možnosti
BM

Přesně vystiženo. Drtivá většina sem nejde za prací, ale za dobrým bydlem. Avšak to jádro je již v tom, že zejména v Africe se dalo nasytit, ale ten pomyslný "prut" se již nedal. Takže si mnozí zvykli, že vše prostě dostanou zadarmo.

Podotýkám, že nemám žádný problém, když by mi opravil střechu Senegalec, vyměnil vodovodní trubky Syřan či bych si dal dobrou kávu třeba u Marokánce.

29 1
možnosti
Foto

Mýlíte se. Naprostá většina z migrantů pracuje a chce pracovat.

0 21
možnosti
ZV

Milí imigranti si nás musia myslieť, že sme na hlavy padnutí : rozdávame byty, domy, dávky, rešpektujeme ich nikde nekončiace požiadavky na všelijaké "práva", necháme sa zabíjať, terorizovať, zhltneme im všetky ich identity... Kde to skončí? Vykapeme multikultúrne obohatení a tolerantní až na smrť.

30 1
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky