Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mate tam malou chybicku...

kde van Bellen získal cca o 130 tisíc hlasů než Norbert Hofer,

0 0
možnosti

R^R^ Velmi dobré.

A pane Kavko, nezabývejte se tolik Horáčkem; je to zapšklý člověk, což je patrno z mnoha jeho diskusí pod články. Když ho argumentačně dostanete do kouta, tak stejně ukáže třeba na Vaše boty, že nejsou vyleštěné.

Selský rozum je pro něho neznámý pojem a jednoduchá dedukce je spekulace; zato jeho spekulace jsou od čistění nosu prstem a jsou zlaté.

Když např. použiji britský veřejný údaj, že více než polovina Londýňanů nejsou rodilí Angličané, kteří mají stále větší tendenci se stěhovat na venkov, a budu z tohoto faktu dekovat, proč byl zvolen starostou Londýna muslim a proč bylo v Londýně nejvíce hlasů proti vystoupení VB z EU, naloží mně p. Horáček na záda demagogii a lži. Polický ho bude vzápětí následovat.

Je pravda, že tito pánové svými nepravdami iniciují diskusi, ale všeho moc škodí!

2 1
možnosti

..... sem třikrát zval pana Jandu z Evropskej hodnot na přednášku do naší putyky na lontu,- akademická půda čtvrtý cenový skupiny mu nějak nesedí, ani jednou sa neozval, neomluvil,- a přitem by měl natřískanej sál !,- všeci sa tady na něho strašně těšijou,- hlavně borci a motyky, kerý celej život hákujou rukama ve fabrikách, na polách, ve firmách, dílnách, ve vinohradech,- ....... zkrátka masa nevzdělanců, kerá oplývá "enem" životní zkušeností a zdravým selským rozumem ! Škoda V!!!

5 0
možnosti

:-)..........Výborně napsáno ! Bezvýhradný souhlas ! R^R^R^

3 0
možnosti
Foto

H65a89n23a 91V14l41k55o87v61á

6. 12. 2016 21:28

Víš, Martine, nepřečetla jsem to důkladně celé. Stačilo mi Fakulta sociálních studií MU....Zbytek jsem zběžně přelétla. Vím, že ta fakulta nežije v reálném světě...přesto plodí spousty bakalářů a magistrů, je to takový titul zadarmo...No, co k tomu říct-svět se za posledních 20 let prostě změnil.

2 0
možnosti

Odpovíte si v první větě a pak se divíte. Ve volbách kandidovala SPOZ

2 1
možnosti

Že by Miloš Zeman na poslední chvíli ovlivnil svou přednáškou vysokoškolské studenty, aby volili SPOZ ? Neumím si to představit. A jesli šlo o princip, pak ať platí pro každého.

5 0
možnosti

J91a94n 32P37a98v25l46í30k

6. 12. 2016 19:55

Srovnáváte jablka se švestkami. M.Zeman nebyl se svými moudry na univerzitu připuštěn v době před volbami. Tam byla oprávněná obava z předvolební agitace.

5 8
možnosti

Což je kravina, že? Prezident Havel byl zván na univerzity i před volbami, aby řekl svoje moudra.

Stejně tak Masaryk a Klaus, tak co se změnilo?

10 1
možnosti

R^Je skutečně pozoruhodné, kdo reprezentuje Evropské hovnoty....! Opravdu "výkvět" demokratů. Když měl Petr Robejšek přednášku na univerzitě, tak Putna nelenil a na každý poutač k přednášce připisoval: ruský šváb. Tak "tohleto" učí naše studenty!;-( Pochybný profesor...!

22 1
možnosti

A přitom Robejšek má s Ruskem asi tolik jak bloger Petřík s demokracii.

5 1
možnosti

Nad takovými reprezentanty české inteligence nezbývá nežli žasnout.

16 0
možnosti

Nevíte někdo, proč si člověk, které šíří vlastizrádné myšlenky a propaguje infiltraci cizích konfliktních kultur do Evropy, dává kolem fotografie trikolóru? Provokace?

6 1
možnosti

Podobně se choval i Emanuel Moravec

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS