Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nemohu souhlasit s tvrzením, že mohu na hlavě nosit co chci. Pokud si na hlavu nasadím čepici (na ulici), nikdo mi nic neřekne. Ale pokud na té čepici bude hákový kříž, bude problém. A je to správně. Nacismus, stejně jako komunismus, je zločinecká ideologie. A je potřeba proti ní i zákony bojovat.

----

A stejně je to se šátkem. Nic proti šátku na hlavě. Ale muslimský šátek je projevem ideologie (náboženství a ideologie jedno jsou), která směřuje k potlačení práv jednotlivců. Tedy je to stejné jako nacismus nebo komunismus. A proto je zákaz namístě.

24 1
možnosti
MK

Souhlasím s výhradou.

Náboženství se nemusí brát jako ideologie. Víceméně ideologické je pouze jediné a tím je islám, kde neexistuje oddělení světských věcí od věcí posvátných. Proto v islámských zemích není a nikdy nebude demokracie na rozdíl od zemí, kde je hinduismus, buddismus, křesťanství apod. Je to pouze islám, kde se politické a náboženské prvky neoddělují, ale naopak, dle učení islámu musí být v souladu.

Nacismus a komunismus jsou svým způsobem to, co islám. Jsou to sice politická hnutí, ale zároveň jsou náboženstvím. Co vůdce dělá , dobře dělá. ;-)

13 1
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky