Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Where the Bible ever predicts that Muslims, or Islám will rule the world? The Bible says Rome will rule the world. Look at King Nebuchadnezzar, his dream, his vision, Daniel's interpretation, how every one of them's kingdoms and dispensations hit just perfect, and right down to the end there was Rome. So, it's going to be Rome. It isn't going to be Muslims or Islám they're just-- figureheads. That's all. They'll never go nowhere. No, they won't.

0 0
možnosti
MK

Hmm a k čemu to jako je? Rím bude vládnout světu, ale tam jsou katolíci :))) které nesnášíte ;-D

0 1
možnosti
KC

S panem Kavkou nelze jinak, než souhlasit. Islám ovšem není naším úhlavním nepřítelem, který nás chce zotročit. Naším úhlavním nepřítelem je náš bezbřehý liberalizmus, naivita, hloupost. Islám by bylo možné snadno držet na uzdě, pokud by polovina obyvatel Západu islámu nenadbíhala. Naši předchůdci to dokázali, přestože nebyli tak dobře vybaveni jako my. Nechyběl jim však zdravý rozum, odpovědnost a odvaha hájit svoji představu o životě. My se těchto premis dobrovolně vzdáváme a tím islamistům usnadňujeme snahu nás zlomit. Islamisté nejsou hlupáci, stačí jim využívat naše chyby a postupně klonit těžší misku vah na svoji stranu. My jsme zapomněli na moudrost předků - Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. Budou-li muslimové trpěliví a my - budeme-li pokračovat v zabedněnosti, samospádem islám přetvoří Evropu ke svým představám.

16 1
možnosti
MK

Problém je někde jinde. Současná Evropa nemá na čem stavět. Zůstaly jen plytké řeči o humanismu a evropských hodnotách, které ovšem neexistují.

4 0
možnosti
RT

"O čemž ve své „naivitě?“ asi nevědí."

Ale vědí a moc dobře, multikulturalisté se snaží velice rafinovaným způsobem potlačit naše přirozené obranné reflexe manipulativním odkazováním na "humanismus a solidaritu". Oni právě tu naší společnost rádi nemají, ale co milují, jsou jejich nenormální ideje. Jim ve skutečnosti nejde vůbec o lidi, ale jen o ty neomarxistické ideje. Právě jednoho z nich je možné nalézt níže v diskuzi.

16 0
možnosti
KM

K38a58r31e14l 92M48a29s20e12k

1. 11. 2016 18:29

Jaká škoda, že se v poslední době omezila vyjadřovací schopnost povrchních lidí na výkřiky, jako je neomarxismus, elity či mainstreamové media.

3 7
možnosti
KM

K46a42r24e90l 60M87a14s36e57k

1. 11. 2016 17:51

Ne Kavko, islám nemá za cíl ovládnout svět a žádná liberální demokracie (nesmyslná nálepka, jako vždy) neprohrává. Stačí se podívat na volební výprask Konvičky a podobných rádoby Vůdců.

2 21
možnosti
MD

Zatim chcipe koza jen sousedovi. Bude lepsi vyckat co to s nami udela, az zacne ta nase.

7 1
možnosti
MD

Musite ale uznat, ze na ovladnuti spolecnosti lidi s omezenym poznanim, nizsim vzdelanim a IQ neni zase spatny. Odolejte pokuseni.

0 0
možnosti
MT

Výborně napsáno ! [>-]R^

12 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky