Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Celý den ošklivo, pošmourno, teskno ... stačí blog pana Kavky ( karma ) a přečíst si reakce Polického a hned mám lepší náladu. Pane Kavka, nechte si prosím nějaký blog i na Silvestra, na ČT to bude zase nuda, Nova za moc nestojí už léta, bude legrace aspoň s ním.

5 2
možnosti
Foto

O58t92t21o 90Č83e77r35n76ý

13. 10. 2016 22:01

Trefné, karma.

7 0
možnosti
Foto

Nejdříve nám Dědu Mráze nahradil Santa Claus a to jsou ty důsledky.

0 2
možnosti
KV

Nejdříve děda mráz nahradil ježíška. Dál už je to jedno.

6 0
možnosti
JH

Vzpomínám si, jak jsme si před 20 léty, dělali v práci srandu z těch pomatených američanů, kde je trestné i podržet ženě dveře. Dnes nás to doběhlo, protože jsme si dělali jen srandu a nepovažovali to za hrozbu. V USA již od toho odstupují, protože i tomu nejblbějšímu došlo, že to je nesmysl. Nám to bude ještě nějakou dobu trvat, jen se vkrádá nepříjemná otázka: "Není již pozdě, neprospali a neprožrali jsme tu pravou chvíli"?

12 0
možnosti
MK

Polický pořád čekám na to jak zde vytáhneš s velkou slávou, že v Evropě za pohanské zvyky vraždilo. :)

7 1
možnosti
JB

No počkejte, třeba má také svého Ovčáčka, který ten horlivě pátrá po Wiki a pod., třeba někde vlevo dole něco objeví...;-D Dejte mu ještě chvilku ;-).

4 1
možnosti
KC

Autorovi karma, k jeho stylu myšlení a argumentaci mám velmi blízko. Jednoho nešťastníka této diskuze bych si nevšímal a nechal ho dožít v bludu, odcitoval bych pro něj jen slova starověkého čínského učence Konfucia: I největší moře má své břehy, lidská hloupost je nekonečná.

14 1
možnosti
MK

Možná bych řekl něco jiného. Cyril, známy jako jeden s Moravských z věrozvěstu, byl předtím vyslanec u chalífy a vedl dialog s islámskými "učenci" a napsal: Křesťanství je jako moře, jehož konce nedohlédneš, islám je kaluž špinavé vody, kterou přeskočíš

12 1
možnosti
ZV

Z38u57z25a11n40a 23V61a41s34s

13. 10. 2016 18:52

Mám rada vaše články. A p. Polického si nevšímajte, jemu to inak nejde.

14 0
možnosti
MK

Však on napsal ten článek o rolničkách.http://radekpolicky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=494067

A cinká a cinká

Jinak děkuji ZuzanoV

9 1
možnosti
Foto

No vzhledem k tomu, že u nás v EUje tolerance k menšinám na vysoké úrovni tak zákaz "Černého Petra" je zcela v duchu Evropských tradic. Ve většině Afrických zemích ani na blízkém východě takto útlocitní k menšinám nejsou.

Ostatně ten zvyk zakazovat oslavy do Evropy zavedli křesťané, kteří zakazovali pohanské zvyky i za cenu trestů a dokonce i trestů smrt.Tedy je to dokonce i křesťanská tradice nakazovat někomu kdo jak má slavit.

V Nizozemí (pokud to opravdu zakazují)se chovají přesně podle Evropských křesťanských tradic a chovají se v rozporem s multikulturalismem, který respektuje různé kultury a tedy i různé způsoby oslav.

Chovají se přesně podle toho jak po tom pořád voláte?

Proč vám to tedy není po chuti?

1 22
možnosti
MK

Polický, že nic nechápeš vím dávno, že neznáš dějiny, to vím také dávno, ale zeptám se tě: Slavíš velikonoční pondělí, malujete vajíčka, vynášíte Moranu? Pálíte čarodejnice? To jsou totiž všechno pohanské zvyky.

A teď otázka....Které pohanské zvyky byly trestány smrtí?

Na ostatní nemá smysl u tebe odpovídat

18 1
možnosti
JZ

J26a98n 45Z10i94e55g82l57e21r

13. 10. 2016 18:21

Zasloužená karma. Nemám rád odezdikezdismus.

11 0
možnosti
MK

:) Minule mě zarazilo, když někdo napsal, že se "obohacuji na tom co běží". Tak jsem šel do sebe a prošel si svoje blogy o počátku a pořád píši o tom samém. O islámu v době, kdy ještě se o nebezpečí islámu nemluvilo a atd.

7 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky