Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Já myslím, že je to tak v pořádku - od socialistů čekáte, že budou utrácet, a oni to dělají, další volby vyhraje středový Babiš - ten bude taky utrácet, možná míň, a pak vyhraje pravice a ta to všechno zachrání. A tak pořád dokola. Ještě by mohli vládnout nacionalisti, ale to bych nikomu nepřál. Ten výběr je dost zoufalý.

3 0
možnosti
Foto

Ještě bych v tom výčtu možných "vládců" v tom politickém kyvadélku "pravá-levá" neopomíjel "nekyvadlové", tak trochu mimo systém se kotvící islamisty, kteří mají úplně jiné okrajové podmínky od těch, které notoricky opakujeme při tradiční hře na pravici-střed-levici a jejich všemožné více či méně myslitelné kombinace (excelující ryze českou vládu zajišťující opoziční smlouvou).

V Londýně už se například první historická zkušenost začíná vytvářet pod prvním evropským muslimským starostou! Bohužel, jenom do času, než se tenhle nezadržitelný fenomén poměrně rychle rozšíří celou kontinentální Evropou pod rouškou naší politické korektnosti, falešné antidiskriminace a tupého vzývání floskulí na téma "lidská práva" a lidvidační mantry "humanita". To se pak to naše tradiční kyvadlo pravo-levé poměrně rychle dokýve pěkně v ústraní jiné diktatury. A její znovuzrození můžeme v přímém přenosu sledovat na případu Turecka. A sledujme pozorně! Můžeme se ještě včas hodně přiučit. Pokud nám to ovšem multikulti zdegenerované mozky a politická servilita dovolí 樂

1 0
možnosti
RT

U socialistů je základem zkorumpovat a pokřivit většinu společnosti, pak již světlé socialistické zítřky poběží ve většině států Evropy.

10 0
možnosti
Foto

a hlavně, je před volbami, tak se slibuje, slibuje, slibuje .......

9 0
možnosti
Foto

Neberete do úvahy, že násilné dupnutí na brzdu může způsobit smyk. Jinak řečeno, přebytkový rozpočet by uvrhl ekonomiku do recese už proto, že jestliže ekonomika nominálně roste, pak roste pouze díky intervencím ČNB.

0 2
možnosti
MK

Jasné. To vím, ale jak to má společného s dupnutím na brzdu před propastí a přidáním plynu před propastí? Protože socialisté na ten plyn před propastí dupou fest. Není pak lepší, aby se auto dostalo do smyku a zastavilo, než avy se zřítilo do propasti?

6 0
možnosti
Foto

Prostě za naše společné peníze si platí kampaň. Co je nejasné?!!

4 0
možnosti
MK

Osobně mi to je jasné. Za peníze daňových poplatníků si kupují hlasy. Je lepší přidat, než slíbit krev, pot a slzy

6 0
možnosti
JL

Po tom, co tady předváděli ODSáci, Kalousek a Věci veřejné, se nedivím, že ČSSD má svých 20% jistých. Pořád je tu tak 40% voličů (s komunisty), kteří si myslí: všechno, jenom ne pravičáci. Pak jsou tu Aňáci - asi 30% (kdo to je? netuším), a ten zbytek 20% (pravice, nacionalisti, lidovci).

1 5
možnosti
MK

ODS chtěla v roce, 1996?, uzákonit vyrovnaný rozpočet. Nevím, co tak hrozného předváděla, přes všechny ty aféry jejich členů.

10 1
možnosti
JZ

Paráda a zasloužená karma. :-)R^

9 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky