Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Horsi je ze ve Svedsku ale i dalsich skandinavskych zemich jsou odkazy a uctivani Boha Odina povazovany za projev extremismu i nacizmu.

13 0
možnosti
MK

Neb ruiny.

Evropa je v tomto zparchantělá

6 0
možnosti
PS

Je to skandální . Sebezničujíci. Ale za mě mohu říct , že je mi jejich Alláh ukradený a víru si vzít nenechám. Ovšem na obranu našich hodnot a způsobu života by měli vystupovat i ateisté , protože ti jsou na stejném seznamu , jako křesťané. Na seznamu s nadpisem donutit konvertovat nebo zničit. Opravdu se necháme ?

13 0
možnosti
KK

Atheisti budou zabiti. Křesťani přežijí jako otroci. Tak to rozlišuje korán.

12 0
možnosti
JR

J19a59n 94R19á65ž

31. 8. 2016 19:01

Evropské hodnoty, ty pravé na kterých Evropa vybudovala svoji prosperitu, která z naší civilizace udělal na pár století dominantní světovou civilizaci, musíme bránit a prosazovat, ať se to propagátorům "nových evropských hodnot" líbí nebo ne. A já si dovoluji vyslovit názor, že v zajmu zachování naší civilizace, pro budoucnost našich dětí i pro to, abychom my starší mohli dožít v míru, pokoji a relativním blahobytu, musíme bránit a prosazovat naše civilizační hodnoty, jako je úcta k tvořivé práci, odpovědnost za svůj život, rodinu jako základní prvek společnosti i respekt k zákonům, bránit třeba i za cenu násilí!

17 0
možnosti
RT

Ti Švédi jsou už tak degenerovaní, alespoň velká část z nich,abych všem nekřivdil, že bez radikální změny si nic jiného než zkázu vlastní kultury nezaslouží.

11 0
možnosti
JR

J81a61n 10R64á89ž

31. 8. 2016 19:06

Společnost, která bez boje dovolí, aby se potlačovalo to, na čem vyrostla a vybudovala svůj blahobyt, nemá právo na existenci.

A to se traduje, že Vikingové byli odvážní bojovníci! Teď jsou důkazem, co udělá socialismus z národem, který má tak bohatou historii plnou hrdinských skutků!

14 0
možnosti
MP

Prchejme z tohoto spolku dokud to jde.

14 1
možnosti
OF

Křížek je třeba nosit, o tom žádná. Je to politika appeasmentu, každá vlna fanatismu a radikalismu trvá určitou dobu, viz husité. Merkelová a luteráni ve Švedsku hrají o čas.Doufají,že se jim podaří islám spacifikovat, umravnit. A vo tom to je. Podaří se jim to ? Zatím prohrávají. Nicméně na otevřenou konfrontaci je času ještě dost.Bůh nám pomáhej.;-DR^

7 0
možnosti
Foto

Nepodaří se jim to, protože mají pochybnosti a chybí jim tedy odhodlání. A nepodaří se jim to také proto, že muslimové pochybnosti nemají a odhodlání jim rozhodně nechybí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky