Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-),,,bezvýhradný souhlas! Víte, proč je současný svět takový. Dulles v r. 1947 :My investujeme všechno, veškerou moc, veškeré zlato na oblbování lidí a vymývání mozků lidí. Lidský mozek a lidské vědomí se dá měnit. Když vytvoříme v něm zmatek, my nenápadně zaměníme pravé hodnoty za falešné a potom je přinutíme uvěřit těmto hodnotám. Jak? My najdeme své spojence, pomocníky se stejným myšlením přímo v Rusku. A potom postupně, kapitola za kapitolou, se odehraje tragédie zničení jednoho z nejvíce nepokorných národů na světě, konečného a nenávratného zhasnutí jeho sebevědomí. Literatura, divadlo, filmy, všechno bude vychvalovat a oslavovat primitivní lidské vlastnosti. My budeme podporovat každého, kdo bude protlačovat do vědomí kult sexu, násilí, sadismu, zrady... Zkrátka veškerou nemorálnost. V řízení státu vytvoříme zmatek a nepochopení. My budeme nenápadně, ale aktivně podporovat svévůli úředníků, korupci a nezásadovost. Čestnost a vychovanost budou předmětem výsměchu a stanou se přežitkům minulosti a již nebudou zapotřebí.R^R^R^

0 0
možnosti
SN

:-)....Buranství a lež, drzost a podvod, alkoholismus, narkomanii a zrádnost my budeme nasazovat do lidského podvědomí a málokdo si bude uvědomovat, co se doopravdy děje. My budeme ničit duchovní kořeny, zesměšňovat a likvidovat lidskou morálku. Takovým způsobem my destabilizujeme postupně každou generaci. My se budeme věnovat dětem a mládeži. Vždy si vsadíme na mladé. Rozložíme jejich morálku, zneuctíme a rozvrátíme je. Právě tak my to provedeme."!!!!!!

0 0
možnosti
VB

Já hlavně nechápu to, proč utíkají k nám, bezvěrným psům, nečistým křesťanům, k nám, kteří je svou kulturou a životním stylem urážíme, k ženám, které považují za ku.vy, k nám, kdož nejsme dostatečně movití je finančně podporovat do konce života....

Proč nejdou do bohatých muslimských zemí, kde je mír, tam by jim přeci bylo tak dobře....

Upřímně, utíkat já před válkou a smrtí, tak si vyberu Evropu, nikoliv Blízký východ.

6 0
možnosti
VV

Sice nikdo nevi pred cim utikaji, ale o to brutalneji zde kazdy haji sve domenky.

Co takhle zmenit tema.

Kdysi bejvala zajimava vyzva. Pojdme se bavit o zatackach, co dela tvoje stara?

1 8
možnosti
MK

Vladimíre, sice jsme mnohokrát ve sporu, ale ve svém článku, mimo nadpisu a konce neříkám, před čím utíkají. Navíc nadpis a konec je ironie. Nicméně dělají to samé, co kritizujeme na Islámském státu. Separují lidi podle náboženství prosazují svoje. Ostatně u vás v Německu už o tom psal i Die Welt.

Přestanu hájit svoje "domněnky" až 80 procent muslimů uzná, že Korán, Sunna, jsou knihy napsané v určité době a reakcí na určitou situaci. A že životopis Mohameda je dán dobovou situaci. ....Jenže pak by padl islám

8 1
možnosti
Foto

Neutíkají před Islámem, ale uprchlíci před násilím a ekonomičtí migranti před chudobou. Co nám nesou-nic-doufají v pomoc.

Ze Syrie utkali i před Arabským jarem i když mnohem méně. Žili v tyranii a neviděli z ní cestu ven-podobně jako u nás lidi pod komunisty. Po tom co se začali tyranii bránit tak začala represe, kterou už nebyli ochotni vydržet.

Daeš a další skupiny jsou důsledkem Asadovy Tyranie, ne Arabského jara.

Je zvlášní jak pokrytci jako vy poukazují na to, že ty země jsou zaostalé ekonomikou, vzděláním, zřízením....a když se vzepřou diktátorům, kteří mají tu zaostalost na svědomí tak jim to vyčítáteRv

1 24
možnosti
SS

Achmede/Mr. Post Mark - na to jste prisel jak?

8 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
24 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
13 1
možnosti
RH

Zaplať pánbůh, že nejsem křesťan a nejsem povinen žít dle Krista. Můžu si tak dovolit ten luxus a hodit všechny uprchlíky do jednoho pytle a odmítat je jako cizorodý prvek. Pokud muslimy vyloučíme ze skupiny "bližní", tak je to docela jednoduché i pro křesťana. Jenomže, pokud platí křesťanské hodnoty jen relativně, tak na co si hrajeme? Nehledě na to, že skuteční křesťané se usilují o šíření evangelia mezi nevěřící, k čemuž v tomto případě není potřeba ani nikam cestovat. :-) Jenomže ono je to už dávno, co bylo křesťanství v našich končinách živoucím náboženstvím a nekončilo nedělní návštěvou kostela. Vždy jsem bojoval proti předsudku, že jsou křesťané pokrytci, ale v poslední době čím dál častěji narážím spíše na potvrzení.

1 0
možnosti
MP

Evropa měla už dávno pomoci především pronásledovaným křesťanům. V otázce syrského konfliktu panuje mnoho názorů, my to tady nerozlouskneme.

Cituji: "Nehledě na to, že skuteční křesťané se usilují o šíření evangelia mezi nevěřící, k čemuž v tomto případě není potřeba ani nikam cestovat." Konec citátu.

No problém je, že v Syrii moc nevěřících nenajdete a mohamedána "přetáhnout" ke křesťanství skoro nejde - tresty za odpadlictví, odřekne se jej celá rodina.... Křesťané tam vydávali svědectví svým životem, proto bylo důležité, aby tam zůstali a oni by rádi zůstali, ale nejspíš jen jak mrtví mučedníci. Spíš někteří pseudokřesťané neměli až tak kamarádit se zavilými wahábisty. Zrovna tak, jak pardonují Turecko, vždyť doteď obcházejí problém genocidy arménských křesťanů obloukem.

Pro mnoho lidí zde je křesťanství živé. Kdo to nechce vidět, nevidí.

4 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky