Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M46i61l17a22n 43R77a97d65e85k

14. 9. 2015 21:23

on je levicak, a ona odchvana v NDR.

6 0
možnosti
Foto

Pane Kavko jak Merkelová tak papež František ví co je to milosrdenství a soucit, ví co je to láska k člověku. Tedy základní atributy křesťana. To je vám očividně zcela cizí přestože se ke katolické víře hlásíte.Rv

0 14
možnosti
Foto

Evidentně jim chybí to zásadní - soucit a milosrdenství s vlastními bližními, kteří na jejich naivní či pokrytecké nápady tvrdě doplatí.

Efektivně můžeme pomoci malému množství migrantů, davy, které k nám den co den proudí, však nezvládneme. Nakonec nebude mít nikdo nic - nebude ani na jakékoliv milosrdenství s miliony migrantů, natož pak na vlastní potřebné (jimž se často nedostává už teď).

19 1
možnosti

Pravá zhouba Evropy je nulová občanská odezva, situace je už dávno známá, lidi ji umí bravurně popsat, umí se navézt do lidí jež mají řešení a to je tak vše.

Ve skutečnosti je zde cíleno na občanskou společnost a její občanskou negramotnost a vazalství.

Jak to že už u nás  a jinde není silná občanská platforma jež podpoří vládu a spojí se i s občany okolních států k silné podpoře Visegradské skupiny a vlastní společné politiky a postupu.

Proč nepřijdete s řešením ... .

2 0
možnosti

Dík za článek. Mám podobný problém s oběma jmenovanými. Dříve mnou obdivovaná Merkelová ztratila všechny moje sympatie, u papeže jsem opatrnější, ale ....no prostě, zůstává tam to ALE... Doufám, že ho nešoupnu do stejné kategrie, jako Mons. Halíka, kterého jsem si též dříve velice cenila.

Ta slova v úvodu - tesat do kamene.R^

6 0
možnosti

A kde máte toho Halíka?

1 1
možnosti

Na rozdíl od některých jiných křesťanů nechápu dějiny církve jako kontinuální oslavu Boha, občas to bylo spíš popírání Boha. Vlastně je to tam do určité míry pořád, což je dáno nedokonalostí člověka, od laika po papeže. Ale stejně mi přijde, že zrovna ten současný papež dělá své službě čest. Mnozí jeho předchůdci, i přes svou neomylnost, dělali větší boty.

0 4
možnosti

Jsou to pořád jen lidé. Každý máme holt jiné priority. Já jsem si vždy vážila a vážím dodnes papeže Benedicta. Josef Ratzinger byl duchovní pastýř dle mého gusta.

3 0
možnosti

To jsou tedy zloduši,jeden propaguje lásku k bližnímu a druhý soucit... Vy raději Konvičku co propaguje strach,hysterii a nenávist....Rv

3 9
možnosti

Ono vůbec nejde o to, co kdo propaguje, nýbrž o to, kam jeho činnost směřuje. Lenin se Stalinem též propagovali odstranění bídy a vykořisťování, avšak v konečném důsledku se to zvrtlo nějakým jiným směrem.

12 1
možnosti
Foto

Nemáte link na ty stránky syrských křesťanů? Díky.

0 0
možnosti

Marti dám Vám zde odkaz na jeho FB stránky, 

jinak čekám na další překlady a více zveřejním ve svém příštím článku

https://www.facebook.com/profile.php?id=100005458094105

1 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky