Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Pane Kavko, odpovězte si na otázky: co uděláme, aby se islamizace Evropy nedostala k nám? ; kdo se v ČR mimo IVČRN v tomto směru angažuje? ; jsou jednotlivé výkřiky z tohoto hnutí, které vystupují proti jakémukoli náboženství, tak pro Vás zásadní, když z celkového pojetí toto nevyplývá? ; vylejete vaničku i s dítětem, když třeba křesťanská aktivita je v tomto směru velmi chabá až smířlivá? ;

Napsal jsem článek se zmínkou o diskusi pod Vaším článkem a článkem p.Konvičky i Vaším vyjádřením, že "nechcete nikomu brát víru" i s odpovědí otázkou: "Jakou víru?" Nebudu se zde opakovat, ale odpověď je zásadní.

7 2
možnosti
JO

Pane Kavko, naprostá většina nenáboženských lidí křesťany nijak nenapadá. Nepíšu ateistů, protože si myslím, že většina tzv. nevěřících nejsou vyloženě ateisté. Nevěřím v cirkve a nechápu lidi, kteří v ně věří. Stejně jako zřejmě věřící nechápou lidi, kteří v Boha nevěří. Nerozumím lidem, kteří věří církvím, ale nenapadám je. Opravdu nemůžete čekat, že nevěřící budou chválit Boha a budou Vám rozumět. Mohou Vaše názory tolerovat, ale těžko podporovat a propagovat.

Vy na mě působíte uraženým dojmem. K Islámu se Vy osobně postavte, jak chcete, ale nečekejte, že Vám oni lásku oplatí láskou. Islám je zlo, protože Islám není jen o víře v Boha. Islám je kromě náboženství zároveň politickou ideologií. A k tomu všemuje neoddělitelný od Šaríe.

9 1
možnosti
LR

Proboha pane Kavka, co Vás na IVCRN tak rozčílilo?

Programová platforma je definovaná zde:

http://www.ivcrn.cz/islam-v-ceske-republice-nechceme-navrh-programu/

Nikde tam nic o boji proti Vaší verzi věření na bohy není ani puntík.

Každý soudný člověk, který se těmito náboženstvími zabýval tak je mu zřejmá mírumilovná a humáně orientovaná povaha křesťanství a naopak s lidskými právy neslučitelná povaha islámu.

Kvůli tomu, že se prý někde nějak Konvička údajně vyjádřil . nononono....

7 1
možnosti
JC

Pro mne je to jednoduché: Mohamed byl lžiprorok, který se pokusil svést k odpadlictví od Boha co nejvíce lidí. A ďábel ho má za to rád a odmění se mu zcela po svém způsobu.

6 0
možnosti
JO

To je zajímavý názor. Já ale v ďábla nevěřím. S tím, že Mohamed byl lžiprorok souhlasím. Buď si vše vymyslel nebo byl psychicky nemocný.

2 0
možnosti
Foto

J50a27k33u71b 26R71o89t49h

3. 3. 2015 16:07

Martine, prosím, vychladni. Nenech vztek sebou cloumat. Musíme se zamyslet, jak dál. Co dělá IVČRN (I Volfová Českým Radikálům Nahrává;-)) teď nechme stranou. Důležité je, jak se k islámu postavíme my jako křesťané. Zda k němu budeme dál přistupovat jako k pouhému náboženství, nebo se rozhodneme, že se jasně jedná 

o ucelenou kulturně-společenskou ideologii, která si víru bere pouze jako nástroj moci. O tom musí být řeč. Šaškárny pouličních bavičů mne nyní nezajímají.!!

7 0
možnosti
MK

Kubo, právě,že jsem vychladnul. A to ve skupině, kde jsem se snažil vysvětlit, že islám má také víru řekli mi zdechni křesťane

2 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky