Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

Matouš, 7. kapitola:

1. "Nesuďte, abyste nebyli souzeni.

2. Jakým soudem totiž soudíte, takovým budete souzeni, a jakou mírou měříte, takovou vám bude zase odměřeno.

3. Proč tedy vidíš třísku v oku svého bratra, ale trámu ve svém oku si nevšímáš?

4. A jak můžeš říci svému bratru: 'Nech mě, ať ti vytáhnu z oka třísku,' a hle, ve tvém oku je trám!

5. Pokrytče, vytáhni nejdříve trám ze svého oka a tehdy prohlédneš, abys vytáhl třísku z oka svého bratra.

6 1
možnosti
Foto

O51t48a12k43a26r 70S91e37k20l

25. 10. 2014 5:59

Kluci a holky, dovolte to oslovení . Celá velká diskuze o FK mně připadá až infantilní. Vždyť o co tu jde ? O prdičky naší babičky ! Je to hra , zábava a tříbení názorů povětšinou inteligentních dospělých lidí. Nikdo ( snad) na tom není existenčně zainteresován , ve svém volném čase píše či čte o názorech svých či jiných. Tak proč se přít o jakýchsi neurčitých , umělých a ne úplně jasných pravidlech této ZÁBAVY.

Krásnou , ne inverzní sobotu.:-)

5 0
možnosti
JH

Lidi, proč zde po sobě štěkáte. Navzájem se vůbec neznáte, nevíte jaký kdo ve skutečném životě je. Že se pan Krejčí rozhodl, třeba i demonstračně, odejít je jen jeho věc a zda se vrátil, ani nevím, ale zas je to jeho věc. Autorovi by to mělo být srdečně jedno a měl by se soustředit hlavně na sebe a své postoje. Někdo chce být VIP, někdo nechce, stačí mu, že si jeho myšlenky občas někdo přečte a, že to nejsou úplné blbosti. Tak soudím podle sebe. V poslední době se stává, zde, politování hodnou módou navážet se v článcích do jiných lidí a dokonce o tom samostatné články psát. Někteří autoři jsou tím proslulí a začíná jich přibývat. Nemusíme s každým souhlasit, ale k vyjádření souhlasu, či nesouhlasu je a priori určena diskuse.

6 0
možnosti
Foto

Pane k

Kavko, nevadi mi ze jste pouzil moji fotku, to zvysuje viditelnost, nevadi mi, ze jste se tu vyblil a doufal ze zviditelnite sebe, vadi mi, ze si takova nevymachana huba bere vubec moje jmeno do sve nevymachane huby. Vam osobne jsem nikdy ne jenze neublizil, ale ani jsem vas nikdy nekritizoval nebo vam neoponoval, ale pro vas jsem lhar a komediant? Nevim jak tohle veznou admini. Nebudu je ani na tohle upozornovat, uz jste na sebe upozornil sam. Mrzi me , ze lide jako vy, Camino, Pavel Cerny, Horacek, Leo Wolf a jim podobni, maji telo bez srdce a mozek bez myslenek. Reakce pod clankem vam jasne rikaji kam jste se zaradil. VIP z vas ale urcite nebude. Nebot kdo umi, ten umi a kdo neumi, ten cumi.  Snad splhat po zadech jinych by vam slo. Tak hodne uspechu ve vasem blogovani.

14 7
možnosti
DA

D72a36v47i92d 91A54d43l48e97r

25. 10. 2014 0:33

Nebuďte sprostý, krejčí. A to jako že šplhat po vašich zádech? To jako že vy umíte psát? To snad ne.

4 9
možnosti
Foto

?S blogem iDnes začíná a končí svět že by měl někdo (kdokoliv) jakémukoliv jinému blogerovi "skládat účty" nebo se přímo "zpovídat"?

5 0
možnosti
RH

Krejčí lže.. No a je něco nového?

4 6
možnosti
JS

Koukám,že inkvizice v české kotlině ještě nevymřela. ;-D

8 1
možnosti
Foto

No tak to napsal ten pravý:-/Rv

9 8
možnosti
Foto

J24a40n 70A86n53d92r68l75e

25. 10. 2014 11:49

To vis, patek vecer, u Kavky nic nového, jen dosud to byly většinou jen příspěvky, ted dokonce vlastní blog - i když velikosti zhruba prispevku...:-P

4 4
možnosti
KS

Pane Kavko, tímto hloupým článkem jste se stal pro mě největším komediantem na IDNES vy (dosud to byl Jan Ziegler).;-)

9 4
možnosti
JD

Tak nevím pane Kavko, většina vašich blogů má hlavu a patu, co se týče historických exkursů, je to pro mne skoro vždy spousta informací navíc. Jediné v čem jsme si kdy nerozuměli byl pohled na existenci boha, ale to jsme si celkem vysvětlili.

Ale tohle vám fakt stojí za to?

0 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky