Řekni, že nejsi Němka anebo si vezmi hidžáb

Naše civilizace pomalu, ale jistě, začíná připomínat hřiště bláznů a nikoli nejvyspělejší civilizaci na světě. Co by ještě před deseti a více lety vypadalo jako román zdrogovaného spisovatele se stává skutečností.

Kdo by ještě pár lety řekl, že dvě pohlaví, ženské a mužské, nejsou dvě, ale je jich několik. Kolik nikdo neví. Zatím je jich 52 jako třeba Androgyne, tedy někdo, kdo je mužem a ženou současně, nebo Pangender, někdo, kdo se cítí všepohlavní. Nebo jak to nazvat. Prostě rozmanitost. Kdo tuto rozmanitost nectí, musí z kola ven, jako student Ingle na univerzitě v Pensylvánii, který řekl, že z biologického hlediska jsou jen dvě pohlaví. Dalo by se říci, má pravdu předsedo! Bohužel není tomu tak, paní profesorka Downieová měla jiný názor a milého studenta vyhodila a hrozí mu i vyloučení ze školy. Chlapec má prostě smůlu, že biologie nectí gender ideologii.

To v Německu mají děti problém, že jsou Němci. Aspoň na některých školách. Jako například ve Frankfurtu, kde si stěžovala matka žačky, že její dcera je šikanována muslimskými dětmi. Doporučení ředitelky školy? Ať Vaše dcera neříká, že je Němka anebo si vezme hidžáb. Dívenka to má o to horší, že má hebrejské jméno a je křesťanka. Vypadá dá to, že multikulturalismus začíná fungovat. Zatím v Německu a Němci mají jen dvě možnosti, buď se přizpůsobit anebo se přizpůsobit. Když budou protestovat, tak z nich budou nacisté.

V Katolické církvi se také dějí věci. Čínský disident a biskup podzemní čínské Církve Vincent Gua Xijin pronásledovaný režimem, byl donucen Vatikánem, aby odešel a uvolnil místo dříve exkomunikovanému a prokomunistickému biskupovi Zhanovi. Paradoxně, není známo, že by z biskupa Zhana byla sejmuta exkomunikace. Ale to nevadí. Papež František a jeho genossen jdou prostě s dobou. Být to Zeman, tak se komentátor Fendrych na aktualne.cz zblázní. Takhle to je v pohodě, protože František jde s dobou a vyzývá mladé, aby se ozývali.

To ve Francii se dějí smutnější věci. Rok poté, co byla zavražděna francouzská důchodkyně muslimem a vyhozena z okna za pokřiku Alláhu Akbar, tak byla zavražděna další. Pro tentokrát pobodána a upálena. Co obě tyto oběti spojuje je to, že byly Židovky. U té druhé to je o to tragičtější, že přežila holocaust, což doslova znamená zápalná oběť.  V jejím případě se to naplnilo doslova a do písmene. Není divu, že Francie je dnes zemí odkud houfně odchází Židé. Tentokrát ne kvůli nacistům, ale kvůli muslimům.

To v Česku je situace veselejší. Patnáctiletí prostě mají právo nestudovat a nepracovat. Aspoň podle toho, co píše deník iDnes. Podle Ministerstva práce a sociálních věcí je větší problém nerespektování názoru náctiletých než to, jestli bere drogy, chodí za školu, nechce chodit do školy anebo pracovat. Prostě je to jejich právo. Ovšem povinnost rodičů je tyto děti živit a platit za ně dluhy a respektovat jejich názory. Nějaké povinnosti, ale kdež... Důležité je, když budou mít ten správný názor a případně budou na té správné demonstraci.

Správný  názor je totiž čím dál tím důležitější. Mohou studovat, mohou pracovat, ale pokud budou mít názor, že existují jen dvě pohlaví, jako student Ingle,případně věřit, že práva jsou také povinnosti,nebo jen věřit křesťanským hodnotám, které jim předávají rodiče,  tak se jim za pár let může stát, že nebudou mít kde studovat a kde pracovat a jejich rodiče navštíví sociálka.

Smutné, že?

Autor: Martin Kavka | středa 28.3.2018 16:06 | karma článku: 44,11 | přečteno: 2675x
  • Další články autora
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky