Tak už je rasistou i Winston Churchill, rasistou snadno a rychle

Kdyby mělo dostat Nobelovu cenu nejfrektovanější slovíčko, tak by to byl rasismus společně s xenofobii a v těsném závěsu by byl fašismus s nacismem. Taková slovní hitparáda. 

Dneska jsou tato slova používána často v kombinaci se spojením ultrapravicový, přestože ve spojení s fašismem a nacismem jde o oxymóron, protože fašismus a nacismus má s pravicí společného asi tolik, jako levicový aktivisté s demokracii. Tedy ti, kteří tak rádi a s oblibou tato slova používají proti každému, kdo nejde s nimi a nesdílí jejich rudorůžový pohled na svět. Kdyby si ti, kdo tak s „láskou“ onálepkují slovem rasista, xenofob uvědomili, kolik sami mají společného právě s fašismem a nacismem, tak by asi museli skočit do Macochy a ve své závěti se všem omluvit. 

Za poslední roky nenapáchal nikdo více násilí v ulicích, nerozbil tolik aut, budov jako právě ti levicový aktivisté, kteří jedním koutkem úst vyslovují slovo demokracie a druhých smrt pro každého, kdo nevěří v jejich „ideály“. Můžeme se o tom přesvědčit pokaždé, když zasedá MMF, když se sejdou představitelé Nejvyspělejších ekonomik. (2) Pokaždé, když demokratická volba nasměřuje zem jinam, než oni si přejí. Británie to zažila po referendu po Brexitu, USA po volbě prezidenta. Kdyby jim opravdu šlo o společnost, tak se budou inspirovat v Japonsku u samurajů, protože oni jsou také představitelé té bílé a nechutné rasy. Jenomže oni se mají moc rádi a ještě raději mají svoje ideály, za které jsou ochotni položit váš život. Jako komunisté, jako fašisté, jako nacisté. Tu moc nemají, tak alespoň likvidují lidi nálepkami a pomluvami a obviňováním. 

V Americe likvidují sochy generála Lee (1),protože to byl generál Konfederace a ta bojovala za zachování otroctví. Svatá prostoto, vědí vůbec ti aktivisté, že otroctví bylo nepodstatnou epizodou v celé té válce? Že tam šlo hlavně o suverénnost jednotlivých státu v rámci Unie? Asi ne. Je divné, že zatím nekácí sochy Washingtona, ten měl také otroky. Ale možná v Továrně na sny natočí film, kde George Washington bude černoch a jeho otroci nebudou otroci, ale poradci při tvorbě americké ústavy. Jak prosté Watsone! Předěláme historii ve filmu a budeme to vydávat za pravdu. Jako to dělal Jožka Goebblesů. 

Teď se dostal na přetřes sir Winston Churchill.  (3) Prý to byl rasista. Minimálně podle levicových aktivistů. Winston Churchill si opravdu nemyslel moc dobrého o obyvatelích kolonií Britského impéria. Měl k tomu své důvody. Poznal je. Byl to člověk, který dokázal velmi dobře odhadnout charakter lidí, který procestoval notný kus světa a na rozdíl od různých dnes elit, znal situaci v různých zemích nejen od psacího stolu, ale osobně. Byl to také demokrat a to do morku kostí. Za demokracii by dokázal položit život a u něj to nebyla jen slova. V různých válkách bojoval a nasazoval život. I to byl důvod, proč Britové Churchillovi věřili a když mluvil o potu, krvi a slzách, tak věděli, že mluví člověk, který po nich žádá to, co sám je ochoten udělat. A Britové vzali na sebe jeho úděl a on vzal na sebe úděl Británie. Nedivil bych se tomu, kdyby Francouzi podobně odsoudili Karla Martela. Ostatně v Rakousku se už něco podobného stalo u památníku  Jana III. Sobieského jako připomínka vítězství nad muslimy u Vídně roku 1683 (4)

A já se ptám, kam až jsou levicový aktivisté schopni zajít? 

Nedojdeme nakonec k tomu, že i pud sebezáchovy je vlastně skrytý rasismus a nacismus? Psychiatrická diagnóza? Pak už bude snadnější  zavírat lidi s jiným názorem do ústavů. Jako v Sovětském svazu. Protože kdo by mohl být proti něčemu tak dobrému jako je socialismus? Jedině blázen!

 

 

1: https://www.respekt.cz/denni-menu/neohrozeny-general-robert-e-lee-je-jizansky-mytus

2: http://www.reflex.cz/clanek/komentare/80488/nasili-v-hamburku-levicaci-horsi-nacku.html?fb_comment_id=1436813103099410_1438881682892552%3Fmver%3D1

3: https://www.google.cz/amp/s/www.thesun.co.uk/news/5467716/winston-churchill-cafe-protester-insists-they-were-right-to-label-britains-wartime-saviour-as-a-racist/amp/

4: http://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-wandale-zniszczyli-pomnik-jana-iii-sobieskiego-na-kahlenberg,nId,2438683

 

 

Autor: Martin Kavka | sobota 10.2.2018 17:03 | karma článku: 43,48 | přečteno: 2550x
  • Další články autora
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky