Ve jménu demokracie jsou schopni nastolit totalitu

17. 01. 2018 14:18:43
Kdo? Hlídači politické korektnosti, hlídači lidských práv nepráv, hlídači sexuální pestrosti a barevného světa různorodosti. Dobromilové a Dobromily celého světa.

To si tak žijete ve světě zvaném demokratický a najednou zjistíte, že kritika je možná, ale jen do vlastních řad. Kritizovat přístup liberálních „demokratů“ k náboženstvím, sexuálním otázkám je brán přinejmenším jako znak netolerance. Nejlepší je, když jásáte nad každou nově objevenou sexuální orientací, rozplýváte se nad tím, že v KSA dovolili ženám chodit na fotbal a řídit auta. Přeci jen, ukázat na určitá pozitiva něčeho, kde jinak žádné nejsou, je nejlepší zbraní proti kritikům. Sice v mnohých islámských zemích pronásledují křesťany, v KSA žijí křesťané ve strachu, ale podívej se na to jinak. Je to islámská země a ženy ta mohou řídit auta, chodit na fotbal, a dokonce tam otevřeli kino. Necítíte u srdce takové šveholení? Takový krásný pocit závanu multikulturalismu? I ten kebab pak chutná lépe.

To samé se sexuální různorodosti. Je přeci hezké, když člověk se ráno cítí ženou, odpoledne mužem a večer je bezpohlavní. Což je logické. Plus a minus se neutralizují. Jenže zkus odmítnout upéci dort stejnopohlavnímu páru, protože to odporuje tvému přesvědčení. Čeká tě soud, pokuta a veřejné lynčování v médiích. To samé, když jsi křesťan a jsi proti potratům, v některých zemích tě zavřou do vězení a církvím nakazují, že jejich organizace musí být pro-potratové. Kde je osobní svědomí, kde je přesvědčení jedince? Vše je nadřazeno zájmu veřejného „blaha“. Ve Francii blahé doby, padaly hlavy těch, kdo nesdíleli myšlenky Výboru pro veřejné blaho. Tady je zatím pohoda, stačí jen člověka společensky zesměšnit a mnohdy tím i ekonomicky zničit.

Díváš se nemravně na ženu, protože jsi muž a ženy tě přitahují? Měl jsi chuť plácnout ženu po zadku, pohladit jí po ruce, nebo dokonce jí říci, že je hezká? Jsi postaven na úroveň těch, kteří ženy znásilňují. Jsi žena a kampaň proti mužům se ti nelíbí? Tak znevažuješ oběti sexuálního násilí. Neexistuje nevina, jen vina, obvinění a společenská smrt. Oběť se nejen nemůže bránit, ale ani nemá možnost. Stačí jen říct kouzelná slova Me too. Sbohem galantní rytíři, kteří jste dámu chtěli požádat o tanec, protože co kdyby vám při tanci ruka sjela na její pozadí. Me too.

Kritizuješ přistěhovaleckou politiku, kritizuješ soužití několik kultur v jedné zemi? Kritizuješ chování cizinců? Barbare, kde jsi zůstal, žijeme ve dvacátém století a každý má právo vyznávat svoji kulturu, ale ty kříže odstraníme, aby jim nevadili. Odstraníme i kříž ze sochy papeže, protože jsme sekulární společnost a kříž je přeci náboženský symbol. Sochu papeže necháme, protože stejně nikdo neví co znamená ta podivná čepice na jeho hlavě. Modlící muslimové v ulicích už nevadí, tedy vadí, ale ne státu.Možná proto, že nahrazují uklízecí čety, protože prach z ulice odnesou na svých kalhotech. Ušetří se tak na mzdách metařů.

Nechápete, že tohle je úžasný svět? Zaostalci jste pokud nechápete. Nejspíše budete mít základní vzdělání a budete voliči Zemana. Možná Zemana ne, ale voliči šikmookého Čecha určitě. Také ne? Tak jste asi „debilní“. Protože kdo jiný může být proti celé té kráse liberální demokracie a zároveň nebýt voličem Zemana a Čechoponce?

A vůbec, nejkrásnější je islám a tak se děti učí jak se modlit v mešitě. Už nebudeme říkat Bůh,ale Alláh. A budeme spolu konvertovat k islámu a pak půjdeme do Betléma protestovat proti Trumpovi, protože řekl, že Jeruzalém je židovský. Dudlajdá.

A pak zazvoní zvonec a demokracie bude konec.

Autor: Martin Kavka | středa 17.1.2018 14:18 | karma článku: 42.85 | přečteno: 2062x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Občanské aktivity

Zdenek Horner

Chybí mi rozhodný postoj české vlády a místních bezvýhradných izraelofilů

Nyní má česká vláda jedinečnou příležitost před celým světem dokázat, že bývalý satelit Sovětského Svazu není nyní satelitem USA. Měla by odsoudit nestabilní postoj vůči Izraeli, ale i vůči Ukrajině a posoudit zdali USA nejsou ...

27.3.2024 v 12:44 | Karma článku: 21.58 | Přečteno: 526 | Diskuse

Veronika Valíková Šubová

Naše stařečky dnes okradl zloděj vydávající se za pracovníka charity

Našim stařečkům je přes osmdesát let. Muž s přízvukem, kolem šedesáti let, mluvící slušnou češtinou, vydávající se za pracovníka charity, přijel v červeném hyundai pro knihy a ukradl Kapitánovým rodičům snubní prstýnky a šperky.

21.3.2024 v 18:43 | Karma článku: 27.77 | Přečteno: 928 |

Zdenek Horner

Milujeme NATO a proto Ukrajina zvítězí

Poté, co víme, že jsou na Ukrajině vojáci NATO, jsem již úplně klidný. Vítězství je v kapse. A kam se NATO vypraví příště? Bude to Bělorusko nebo Kazachstán? Gruzie? Ta už je rozpracovaná. Arménie by zatím byl těžký oříšek.

12.3.2024 v 12:54 | Karma článku: 33.67 | Přečteno: 939 | Diskuse

Zdenek Horner

Odpověď tazateli k uličnímu a kádrovému výboru

Tazatel se rozhořčuje, že se někdo ve zdejších diskusích cítí být pod knutou postupů někdejších uličních výborů. Vcelku pěkně vystihuje, jak se chovali a jakými pravomocemi byly tyto výbory za komunismus obdařeny, ale ...

10.3.2024 v 13:28 | Karma článku: 32.11 | Přečteno: 765 | Diskuse

Zdenek Horner

Ultrasionismus se už začíná podobat rasismu

Marně si lámu hlavu, k čemu se zveřejňuje seznam nějakých osob. Zveřejněné seznamy mají zastrašovat. Používal je protektorát, pak komunisti. Nyní jsou jako inspirace pro nějakou radikální odnož pravověrných aktivistů?

5.3.2024 v 12:21 | Karma článku: 22.81 | Přečteno: 473 |
Počet článků 382 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2712

                                                                                                                         

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...