Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Protože se podobný (zatím mírnější) aktivismus uplatňuje i zde v diskuzi a administrace maže příspěvky s odůvodněním "Příspěvek nepatří do slušné a kultivované diskuse", nemohu to nazvat pravým jménem, takže politicky korektně: tito aktivisté jsou duševně hendikepováni.

22 1
možnosti
JH

J83a98n 31H84a23r48v32a36n

14. 5. 2018 23:24

Omyl, mělo být + ;-(

0 0
možnosti
Foto

Za článek dávám R^. Je to strašné. Je to další krok některých hloupých lidí ve snaze očernit dobré věci v naší civilizaci.

Nedávno jste zde publikoval článek o tom, že dle některých je matematika rasistická a odkázal tam na článek na http://www.tyden.cz

https://www.tyden.cz/rubriky/zdravi/psychologie/matematika-podnecuje-k-rasove-nenavisti-tvrdi-profesorka_451980.html

Tenkrát jsem tím byl hodně překvapen. Zajímalo by mne, kolik lidí na západě tento "rasově přehnaně korektní extrémismus" (nevím, jak to nazvat) bere vážně. Můžeme se tomu smát, můžeme to kritizovat, ale pokud si budeme nalhávat, že všichni lidi jsou si rovni, rozuměj stejní, a pokud je někdo (jako jednotlivec nebo skupina) v něčem lepší, tak že se neprávem vyvyšuje, tak to povede ke stále větším problémům, třenicím anebo (pokud tento trend zvítězí) k degeneraci naší společnosti. Jsem stále optimista, ale jisti si tím být nemůžeme.

7 0
možnosti
Foto

Upřesnění, ten Váš dřívější článek

https://martinkavka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=654814

nebyl primárně a matematice a rasismu, jen jste tam podotkl "Dokonce i matematika je rasistická" a dal odkaz na článek na http://www.tyden.cz "Matematika podněcuje k rasové nenávisti, tvrdí profesorka".

0 0
možnosti

KarmaR^.

Pokochal jsem se výplodem pana Johansona, je to neuvěřitelný demagog. Neštěstím není existence takových lidí, ale to, že se jim ustupuje. Tihle lidé nikdy nepřestanou - snoubí se v nich hloupost s fanatismem a ignorantstvím, bez ohledu na to, že jsou třeba formálně vzdělaní. Kdysi jsem myslel, že stačí takové ignorovat. Ale nestačí.

16 0
možnosti
Foto

Prostě se chce zviditelnit.

1 0
možnosti
HM

Někde jsem četla, že podobní pitomci kritizovali nějakou českou počítačovou hru ze středověku, odehrávající se v Čechách, za rasismus, nebyli tam totiž černoši.

18 1
možnosti
PB

P55e11t92r 62B39u78r95i59a36n

14. 5. 2018 14:49

Hrozné, karma. Tedy hrozný blábol. Tedy ne ten váš, vy jste to popsal dobře.

Maně mne tak napadá, že i skladba pacientů u gynekologa je genderově nevyvážená. Pana Daniela Johansona bych tam s klidem poslal. Má na to.

23 0
možnosti

Já bych panu Johansonovi dopřál rovnou klecové lůžko:-).

5 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky