Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^Jsou dva problémy, které putují Evropou souběžně: ekonomičtí příživníci a vedle toho jejich islámská orientace.

Ten první řadový občan většinou abstrahuje, viz u nás u nepřizpůsobivých. Ten druhý aktivuje ty, kteří se blíže seznámí a vědí. Dohromady však pohár přetéká a to velmi.

Rychlejšímu řešení brání ti, kteří mají v ruce klacek z pseudohumanity a část z nich je na migraci ekonomicky zainteresovaná.

2 0
možnosti

:-)........Dnes večer v zprávách TV 24, v poměrně dlouhém příspěvku redaktor naší TV v součinnosti se švédskou policií, ukázal jak to vypadá. Jsou místa, kdy policie nemůže vystoupit z auta, protože by o to auto a možná i policajta přišla. Celé ulice spálených osobních aut! Pěkná podívaná! Švédům se to zřejmě líbí a u nás po tom někteří lidé také touží! R^R^R^

12 0
možnosti

:-)......Právě teď se to opakuje!

0 0
možnosti
Foto

Se ukazuje závislost voličů na státu. Nikde jinde není tolik lidí existenčně závislých na státu jako ve Švédsku a to i díky imigraci. Různí asistenti, noví úředníci, zdravotníci, neziskovky, kulturní pracovníci, vzdělavatelé atd., atd. To jsou voliči socanů, levice obecně. A přistěhovalci, samozřejmě ve své většině.

15 0
možnosti

Souhlas. R^ Názorně to bylo vidět na událostech v Chemnitz. Jakmile místní zorganizovali oprávněné protesty proti násilným činům imigrantů, okamžitě se zaktivovali "vítači" ze všech koutů Německa a rozjeli se do Chemnitz, aby tyto protesty přehlušili. Nakonec se však nepotvrdilo ani to, že pravicoví extrémisté v odvetě údajně páchali na "neněmecky" vypadajících občanech násilí. Přitom to byl hlavní důvod, proč byly protestní akce Angelou Merkelovou odsuzovány a proč se vítači tak zaktivizovali.

24 0
možnosti

Stalost volicu ve Svedsku? Tim, ze uz sto let voli socialisty, kteri promenili Svedsko v predmesti Bejrutu ? Nesvedci to snad vice o tuposti volicu, kteri sice v blahobytu, ale s naprostou lhostejnosti prihlizeji k sebevrazde zatim jeste demokraticke spolecnosti.

17 0
možnosti
Foto

Nedá se věřit, že některé strany by byly samy od sebe natolik zabedněné, že by prosazovaly imigraci nepřátel evropské civilizace a příživníků. Stejně není jen tak od sebe, že většina médií je na jejich straně. Pokud je cosi nepřirozené, třeba jako když si krasavice vezme ohavu, je třeba za tím hledat prašule.

5 1
možnosti
Foto

Davová psychóza, nic jiného to nebylo.

2 0
možnosti
Foto

Už dlouho pociťuji jednu zvláštnost - obzvláště v ČR.

neomarxističtí levičáci (TOP 09) se prohlašují být pravicovou stranou a demokratické pravicové strany v Evropě se oněmi neomarxisty nazývají "extrémní".

Tak mi nějak přijde že jim ten klobouk sedí našišato.

34 3
možnosti

A levicové strany národně sociální (NSDP) jsou označovány jako krajní pravice.

6 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS