Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma, souhlas.

0 0
možnosti

Trefné, díky R^

Samozřejmě karma

3 0
možnosti
Foto

Karel Marx, Bedřich Engels a V.I. Lenin se budou v pekle radovat, jak jejich myšlenky časem přece jen zhmotněly.

2 0
možnosti

...... tak to do sebe konečně zapadá!,- Helmuti jim vytisknou manuály jak sa používá retich a voni to stejně nedaj, protože sou co??,- protože sou negramotní, německy neumí a nikdy se to nenaučí,-.........taky nakonec PROČ, žejoVEU?!

2 0
možnosti

J82i96ř98í 35H31r50b27e81k

3. 8. 2018 17:28

Nehledě na to, že na co si člověk sám nevydělá, toho si neváží - viz. zničené příbytky z romských ghett nebo rozprášené prachy EU za voloviny... a pomalu ztrácí schopnost bejt soběstačnej. Všechny přerozdělující levičácké instrumenty vedou tímto směrem.

Každej dar by měl být jen na dočasnou dobu nebo pro případ největší nouze... nejlépe formou půjčky - například školné, které pak student díky lepší pracovní pozici vrátí, nebo důchod - jako odměna za celoživotní práci.

Poskytovat zde migrantům doživotní bezpracnej příjem není solidárnost, ale transformace potenciálně užitečného člověka ve svém domovském prostředí v cizopasníka, bez perspektivy zažít radost z vytvoření něčeho pozitivního.;-(

3 0
možnosti
Foto

Bohužel je to tak. Někdy jsou ty osudy těžké, ale ve větším počtu nemají u nás šanci...

0 0
možnosti
Foto

R^ Díky za věcný článek...snažím se psát podobné, jsem v kontaktu s Tomášem Zdechovským, Ondřejem Benešíkem, pokladem je Pavla Novotná...jsem v kontaktu s vojáky tajné služby...navštívila jsem migrační centrum v Itálii, mluvila s uprchlíky, pracovníky i místními. Mým kamarádem je Hatem Berrezouga. Konferovala a měla jsem příspěvek a konferenci k migraci v rámci filosofické fakulty. Poznatky jsou stejné. Míšení kultur jako koření prospívá, pokud je větší, přináší skázu a konflikty. Pokud přijmout ve větší míře uprchlíky, musí být schopni a ochotni se naučit jazyka a musí mít šanci pracovat, což i neziskovky potvrzují, že tak není. Pomoc je jedině možná tam a i s vědomím, že každý máme jiný osud. A s vědomím, jak moc naše spotřebitelské preference ovlivňují i globální změnu klimatu. To jsou úkoly pro nás a i to učím ve škole. Více můžete najít v mých článcích.

2 0
možnosti

Pane Kavko, moc ráda čtu Vaše blogy. Mluvíte mi z duše a navíc to umíte srozumitelně podat.

3 0
možnosti

To je holt typická demagogie islamofilů - na jakoukoli kritiku islámu reagují obvykle způsobem "ty chceš vyvraždit všechny muslimy!"

8 0
možnosti

Nebo se spíš chytají takových argumentů (například na facebooků je tepaný nějaký policajt, že napsal, že by se uprchlíci měli střílet - měl se vymluvit na sarkasmus, idiot), protože s jinými argumenty nic nezmohou.

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS