Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jen jednu technickou. Žaloba je pojem z občana, tedy z občanského soudního řádu. Žaloba o rozvod manželství, o vrácení dluhu a podobně.

Co ale pan Duka udělal, byl trestní oznámení a nikoli žaloba.

1 0
možnosti
Foto

Kdybych měl sestavit žebříček komentátorů, byl by Fendrych na předposledním místě, pod ním už jen Pehe. Zajímavé je, že tyto dva, si jako komentátorské hvězdy drží server Aktuálně.cz. Je to jedna z příčin, proč už se nenamáhám na Aktuálně hledat nějaké informace.

14 0
možnosti

I75v89o 37B55o92u96š84e

16. 7. 2018 23:13

Copak? Měli by jít pracovat někam do kotelny?

0 0
možnosti

Neonacismus? To je pěkný úlet.

1 0
možnosti

J91i58ř37í 32J45a71n23d65a

14. 7. 2018 19:38

Fendrych je hlavně klasický tzv. dělnický kádr, jehož jedinou kvalifikací je politický postoj v přelomové chvíli. Takový člověk by bez ohledu na režim celý život "tahal pneumatiky v mišelince", kdyby nepřišla revoluční chvíle a nevynesla ho o několik pater výš, než na co stačily jeho schopnosti. To platilo po roce 1948 i 1989. Prostě stačilo, že stáli na té správné straně barikády a hned od záčátku se dokázali vetřít do tá správné party.

8 0
možnosti

R73a32d59e29k 77J32a68r68o47š

14. 7. 2018 19:07

Nazvat p. Fendrycha fašistou jest zneuctěním památky generálů Franca a Pinocheta...

9 0
možnosti

Jde o to, jestli tito byli fasisty ... Fasismus je levicovy smer - stejne jako komunismus a nacismus. Mussolini - zakladatel fasismu, byl za prilisnou levicovost vyloucen z italske socialni demokracie.

8 0
možnosti
Foto

Ta biblická analogie,kdy se věřící přirovnávají k ovcím je opravdu velmi povedená.:-)Na třicetiletou válku mezi katolíky a protestanty,tedy mezi křestany,která znamenala ubýtek obyvatel v Evropě až o 50 procent,jste nějak v tom svatém zápalu obhajujícího "náboženství míru" nějak zapomněl....Duka jistě není prní ani poslední kněz,který nemá problém stát v jedné řadě s nácky,nic jiného totiž "Slušní lidé" po kterých už neštěkne ani pes nejsou....

1 20
možnosti

Opravdu nechápu, proč sem pletete Třicetiletou válku, o které jak vidno, máte stejné informace jako o všem o čem mluvíte, tedy nulové. Třicetiletá válka nebyla válka náboženská, ale válka o politické uspořádání. Ostatně, když se stavíte do znalce, tak jistě víte, že obě válčící strany se distancovaly od náboženských svárů s odvoláním na Augsburský náboženský smír. Stejně tak jistě víte, že na obou stranách bojovali obé vojska. To jest na katolické protestantská a na protestantské katolická.

Duka nestojí na straně nácků a vás komunistů. Duka byl totiž vámi komunisty pronásledován a uvězněn.

23 1
možnosti
Foto

Problém je v tom, že Fendrych a kol. jsou komunisté a extremistou je pro ně každý nekomunista. To, že "stojí po boku komunistů" jim proto vůbec nevadí...

7 1
možnosti

Fendrych asi není ani komunista. On je prostě směs fašismu, nacismu a komunismu.

17 1
možnosti

:-)... ........Samozřejmě souhlas! Už jsem to psal v diskusi několikrát! Nechť zkusí režisér hrdina předložit hru v obráceném gardu. V minulosti zpodobnění Mohameda malířem následovalo vyhlášení "fatvy" pak ho hlídala policie a nakonec mu změnili identitu.

Čili urážet křesťany a sklízet za to potlesk....dovoleno a některými obdivováno, dotknout se muslimů křivým slovem,(dnes se často dočítáme, že je za to trest), k takovým koncům Evropa spěje ! R^R^R^

18 0
možnosti

Pokud je Ježíš vskutku Bůh, směje se vaším sporům. Anebo pláče.

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS