Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J31i58ř43í 38C90í29s48a45ř

16. 7. 2018 14:47

Mým názorem je, že institut manželství má být zachován výhradně jako chráněný svazek muže a ženy. Pro pokračování rodu a výchovu dětí ještě nikdo nevynalezl nic lepšího. Tento cíl manželství se mi jeví jako daleko nejdůležitější. Podpořím tedy petici na http://www.podporamanzelstvi.cz

1 0
možnosti

Zajímavý článek,ale musím nesouhlasit.Nemůžete homosexuály házet všechny do jednoho pytle.Jsou stejně různorodí a každý jedinec je svým způsobem jedinečný,stejně jako každý heterosexuál.Každý se chová jinak,má jiné názory,koníčky,každý jinak vypadá...Bohužel,všichni vidí jen ty výrazné typy homosexuálů,kteří jsou povahově zženštilí-takže podle gestikulace či mluvy poznáte,že je to buzna,a nebo podle oblékání (boty na podpatku,sukýnky,kabelky,apod). Ale už nevidíte ty normální homosexuály (mluvím tedy o gayích),kteří se chovají jako hetero kluk/chlap,a v životě byste si nemysleli, že tenhle může být gay.Ano, pak je tu samozřejmě onen průvod...když to vidím, tak se kolikrát za svou orientaci stydím,a nedivím se,co si heterosexuálové o tom všem myslí.Některé výjevy jsou fakt moc.Já osobně se toho raději neúčastním.Za svou orientaci se nestydím,s partnerem si dáme rychlou pusu na rozloučenou/uvítanou na ulici,...ale nikomu orientaci necpu,ale ani se netajím.Homosexuálem se nestanete,protože na vás někdo zakašle a chytíte bacily (není to nemoc),nebo že si řeknete "a teď budu buzna protože je to cool".S orientací se prostě rodíte.Pak je otázka,zda si to přiznáte nebo kdy si to přiznáte.Někdo se toho bojí kvůli svému okolí,a tak to tají...má holku,nedejbože se ožení se ženou,ale vůbec přitom není šťastný.Nakonec si v pokročilém věku najde partnera a ženu opustí (toto byl pouze příklad).To samé platí pro děti v homosexuálních párech.Ano,samozřejmě pro adopce a pro svatby homosexuálních párů (přirozeně).A ostatně proč ne.Heterosexuály to neohrozí.A každý chce svůj happy ending,tak proč jim to upírat? Názor,že povolování homosexuálů je začátek pro povolení pedofilie a podobných ohyzdností,je taky naprosto stupidní a omezený.Však to spolu nemá VŮBEC NIC společného.To je jako zakázat ježdění autem protože mrkev neumí zpívat.

0 0
možnosti

Že rodiče jsou dva muži nebo dvě ženy vůbec neznamená,že dítě bude taky homo.Lidská/zvířecí sexuální orientace je vrozená,nevybíráme si ji! Bohužel jsou mezi námi tací názorově zaostalí lidé,kteří si toto pořád myslí.Nebo že homosexuál je automaticky pedofil,apod. Upřímně,nepamatuju si,kdy naposledy psali o homosexuálovi,který zneužíval malé děti.Spíše čtu pořád dokola,že otec (hetero) zneužíval svou dceru,a podobně...Být vámi všemi, seznámím se s nějakým homosexuálem a zajímám se,jak to reálně je,ať máte info z první ruky,a hlavně pravdivé.Ostatně podle mě, každý heterosexuální člověk zná minimálně jednoho homosexuála (ať už vědomě, nebo nevědomě).

0 0
možnosti
Foto

Je to všechno libovůle. Tak jako stanovení věku vstupu do manželství. Zda je ho možné rozvést atd.

0 0
možnosti

okurková sezóna...

0 0
možnosti

J33i51r40i 45T68i51c49h71y

11. 7. 2018 15:42

Jeste neco o normalnosti, Sebejednodussi znalost statistiky ukazuje, ze v urcitem souboru existuje prumer, coz je "normal". V ramci jakesi vychylky od prumeru je mozno byt jeste v ramci normalu. Extremni vychylky jsou jiz nenormalni. Vychylka homosexualu od normalu: asi 3%.

0 0
možnosti

Pouze mezistupeň a příprava na uzákonění mnohoženství, mnohomužství či pedofílie. Vše je zrelativizováno, v nastalém chaosu se lépe vládne...

5 4
možnosti

Pedofilie je zákonná už dávno.

0 0
možnosti

Vztah muže a ženy s plánem zplodit potomky a založit rodinu se nazývá manželství. Ne vždycky to dojde naplnění ne vždycky to jako rodina vydrží ale ten plan tam předpokládaně byl. Už jen toto mi stačí k tomu aby se oba dva vztahy nemohly jmenovat stejně. Adopce a osvojení také není zplození a porození. A i když chápu homusexuální komunitu a její požadavky na rovnoprávnost v mnoha dfalších ohledech ( Finanční, zaopatřovací, informační) tak i když to pojmenují stejně tak stejné není. s důvodu z hora uvedeného. A proč tedy dělat dětem/lidem ještě větší zmatek?

2 2
možnosti

Manželství je když už emocionální vztah dvou lidí, stvrzen institucionálně nebo rituálně, nikoli nějaký projekt k rozmnožování. Manželství je především svazek dvou lidí, co se mají rádi.

3 0
možnosti

Vaše teze, že pokud se v přírodě vyskytne "homosexuální" chování mezi samci a ti tedy dál nepředávají své geny, jakoby předpokládala, že toto chování je dědičné. To je ovšem pitomost, protože pak by museli takoví jedinci zákonitě vyhynout. Skutečnost je ovšem taková, že homosexualita dědičná není, ale v určitém procentu se vyskytuje v každé populaci. Nebo-li, jde o přirozený jev, který "příroda" z nám neznámých důvodů nepokládá za nenormálnost či postižení, jinak by takoví jedinci v přírodě nepřežili. :-)

5 0
možnosti

Manželství je historicky svazek muže a ženy. Minimálně část lidí, především věřících ale nejen jich, kteří do něj takto vstoupili, se může cítit právem uražena, aby se tak nazýval svazek dvou mužů nebo svou žen. Je to jako kdyby Coca-Cola začala vyrábět i lahve s nápisem Pepsi snažila se prolobbovat, že to není krádež.

0 0
možnosti

Proč by někoho věřícího mělo urážet to, že svazek dvou mužů nebo žen se nazývá manželstvím? Hodnotíte názory lidí podle jejich víry? Neuráží věřící spíše to, že se manželstvím odjakživa nazývají i takové svazky mužů a žen, kde o lásce a milování druhého a vzájemně nemůže být ani řeč, přestože to mají mezi nohama v pořádku?

2 0
možnosti

"Nemyslím si ani, že homosexuál je méně člověk a dokonce ani nezpochybňuji jeho sexuální orientaci"... a teď jmenuje autor "tisíc" důvodů. proč si myslí, že homosexuálové nejsou normální.

Já znám několik homosexuálů a věřte, že oni si o sobě myslí, že normální jsou - studují, pracují, vytvářejí. Nevím, kde si berete právo soudit normalitu lidí, kteří nežijí dle vašich představ. Jak můžete jako heterosexuál (a já jsem taky) soudit, jaká práva a potřeby má homosexuál. On ví nejlépe, jaké problémy mu život přináší. Vy jako heterosexuál, tedy většina, pro kterou je nastavena tato společnost, za svá heterosexuální práva bojovat nemusíte. Homosexuálové ještě bohužel musí, protože takových jako vy je tu většina.

6 2
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS