Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdyby nešlo v rámci Turecka o soupeření velmocí, dávno už mohl Erdogan dostat přes...ústa. Největší překážkou je americká základna a americké zájmy!

2 1
možnosti

Dala som karmu. Ale neviem, prečo by mali Turci "stať pred Viedňou". Oni už vo Viedni sú. Desiatky tisíc. A robia si tam, čo chcú. Nebolo to práve vo Viedni, kde ich 30 000 pochodovalo a kričalo na podporu Erdogana:"Povedz koho a my zabijeme!"? Nič viac im netreba. Kľúče od našich miest im už dávno dali slniečka. Moc preberú hladko.

9 1
možnosti

Daleko horší než Erdogan sám je bohužel nečinnost těch ostatních. Nač si pálit prsty že.

2 1
možnosti
Foto

No, je pravda, že po světě běhá spousta prapodivných fanatiků, a často na obou či více stranách různých konfliktů či problémů a sporů - a je taky příznačné, že si mnohdy neuvědomují, jak si svými postoji a strašením, vzájemně nahrávají a nahání právě příznivce té druhé straně. A je vskutku neštěstím, když se podobní lidé, díky své nenávistné rétorice a ideologii, dostanou k moci a nebo ke slovu. Bez rozdílu vyznání, nebo ideologie, kterou propagují či hájí. To ovšem neznamená, že je mezi nimi nějak zvláště veliký rozdíl, že? A taky to neznamená, že se jejich bludy a nebo jen zbožná přání, také vždy stanou realitou. Naštěstí to nezáleží jen na nich, a převážná většina lidí, jak doufám, je stále spíše normálních.

9 0
možnosti

Nemyslela si toto Evropa i svět také ve 30. letech minulého století? Tváří v tvář přinejmenším dvěma evidentním psychopatům!!!

6 0
možnosti
Foto

Bububu...jak vidět strašení migranty už Vám nestačí.Co myslíte,bude spolu s Turky opět stát u Vídně i madarská armáda?Bude to přece boj proti EU.;-)Turci si maximálně troufnout na už rozervanou Syrii,to je tak vše.Část uzemí už mají pod kontrolou a představa invaze islámu do Sýrie je poněkud komická....

4 8
možnosti

Ano. Jen 80 let stará úvaha: Dáme jim Sudety a bude pokoj. Na víc si netroufnou.

16 0
možnosti

Mustafa Kemal Atatürk se chudák musí otáčet v hrobě..

6 1
možnosti

J70a12n 89R41á31ž

8. 7. 2018 15:05

Tento pán nebyl žádný demokrat, ale diktátor s velmi pragmatickým uvažováním. Sekulární stát prosazoval ve vlastním zájmu, neb chtěl eliminovat absolutní moc islámských duchovních, kterou v tehdejším Turecku měli. Jako úspěšný armádní velitel se dostal do čela armády a po svržení sultána získal absolutní moc, kterou uplatňoval tvději, než dnes Erdogan. Byl to nacionalista jak vyšitý a označení Atatürk, čili otec Turků, dostal Mustafa Kemal Paša,když se podílel na vítězstvi Turků nad Brity u Galiopole a jako velitel turecké armády porazil Řeky, čímž udržel Turecko na Balkáně. Mimochodem : Byl znám velkou nenávistí k Británii a Řecku.

1 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS